Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ...

http://hellaspress-angel.blogspot.gr/
Μετέδωσε σε live streaming το θάνατό του από αστυνομικούς!

ΣΟΚΑΡΕΙ το βίντεο ενός άνδρα από τη Λουιζιάνα, ο οποίος μετέδωσε σε live streaming το θανάσιμο τραυματισμό του από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου την περασμένη Πέμπτη.

Ο 36χρονος Rodney James Hess είχε προσπαθήσει, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, να χτυπήσει δύο φορές με το αυτοκίνητό του τα περιπολικά ενώ συμπεριφερόταν περίεργα.

Στο βίντεο ο 36χρονος Hess ακούγεται να φωνάζει στους αστυνομικούς που του ζητούν να κατέβει από το αυτοκίνητό του, ότι «θέλω να δω την υψηλότερη αρχή».

Ξαφνικά ο 36χρονος κάνει μια απότομη κίνηση και στη συνέχεια ακούγονται πυροβολισμοί ενώ τα τζάμια του οχήματος σπάνε.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα φαίνεται ο Hess να προσπαθεί να φύγει με το αυτοκίνητό του αλλά τελικά να πέφτει πάνω σε μια κολόνα...

Σύμφωνα με την αρραβωνιαστικιά του η έκκλησή του για «την υψηλότερη αρχή» ήταν ένα σημάδι για να ζητήσει βοήθεια. «Δεν ήταν σε αποστολή αυτοκτονίας» δήλωσε σε δημοσιογράφους. 

«Δεν ήθελε να κάνει κακό σε κάποιον. Το μόνο που ζητούσε ήταν βοήθεια και αυτοί τον πυροβόλησαν. Δεν ήταν στα καλά του και γι’ αυτο ζητούσε ότι ζητούσε. 

Αυτό του είχα πει εγώ: επειδή έχεις αυτό το πρόβλημα αν βρεθείς σε μια κατάσταση που χρειάζεσαι βοήθεια να ζητάς την υψηλότερη αρχή» πρόσθεσε η ίδια.

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...