Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ:Λουκέτο σε τεράστια αλυσίδα καταστημάτων!

Πανικός έχει δημιουργηθεί σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες

καταστημάτων πολυτελούς υπόδησης... 

Τα καταστήματα Καλογήρου σε Golden Hall και The Mall Athens, κλείνουν, δημιουργώντας ανησυχία στην ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων, καθώς ο κίνδυνος να χαθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας, είναι πιο ορατός από ποτέ...

Ο Όμιλος Λεμονή, σε μια προσπάθεια να διασώσει την υπερχρεωμένη εταιρία, προχώρησε σε αυτή την απόφαση, καθώς τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα...
Συνολικά υπάρχουν περίπου 70 καταστήματα, και εισάγουν μερικά από τα πιο ισχυρά brand names της παγκοσμίου αγοράς, όπως Prada, Tod's, Yves Saint Laurent Rive Gauche, Dolce & Gabbana, Sergio Rossi, Casadei, Giuseppe Zanotti.

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, εκφράζοντας τον φόβο του, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Ο ιστορικής σημασίας Σύλλογός μας, που ιδρύθηκε το 1893 και απέκτησε για πρώτη φορά νομική προσωπικότητα το έτος 1921, μετρώντας 124 χρόνια δράσης στον κλάδο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Εμπορίου και των Υπηρεσιών, εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το μέλλον των εκατοντάδων εργαζομένων στις επιχειρήσεις της οικογένειας Λεμονή (Καταστήματα Καλογήρου), η οποία προχώρησε σε κλείσιμο των καταστημάτων σε Mall και Golden Hall.

Προσφάτως μάλιστα είχε προχωρήσει στην ίδρυση νέας εταιρίας Holdings, η οποία συγχωνεύθηκε με την υπάρχουσα Α.Ε, ενώ αμφίβολο είναι αν στην προκειμένη περίπτωση τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες πριν από την πραγματοποίηση της συγχώνευσης, για διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του, που θίγονται από μια τέτοια επιχειρηματική απόφαση και αλλαγή (Π.Δ. 178/2002).


Ο Σύλλογος παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης και αναλαμβάνει άμεσα δράση, ώστε οι εργαζόμενοι - μέλη μας να διασφαλιστούν, ενώ καλεί την εργοδοσία να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά τους.

Καλούμε τους συνάδελφούς μας εργαζόμενους στα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, να απευθύνονται άμεσα στην ειδική φόρμα καταγγελιών που υπάρχει στη σελίδα www.idiotikoi.gr, ενημερώνοντάς μας για κάθε νέα εξέλιξη. Εννοείται ότι ανωνυμία των καταγγελλόντων θα προστατεύεται.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...