Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ:ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ''ΒΟΜΒΑΣ'' ΣΤΟ ΔΝΤ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ!

http://hellaspress-angel.blogspot.gr/
Τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε αυτή τη φορά
αποστολέα ο παγιδευμένος με εκρηκτικά φάκελος που εστάλη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι νωρίτερα, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι ενημερώθηκε από τις γαλλικές αρχές ότι το τρομοπακέτο είχε ως αποστολέα τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια!

Χρησιμοποιήθηκε δε η διεύθυνση ενός γραφείου του που δεν χρησιμοποιείται πια.
Ο κ.Τόσκας ενημέρωσε ο ίδιος, όπως είπε, σχετικά τον κ.Κικίλια, ο οποίος αισθάνθηκε έκπληξη. Ως παραλήπτης του δέματα στο Παρίσι φέρεται ο διευθυντής ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ  Τζέφρι Φρανκς. 

Ο κ. Τόσκας είπε, ότι δράστες αυτών των ενεργειών χρησιμοποιούν τα ονόματα πολιτικών προσώπων κατά την αποστολή των δεμάτων ως «ενέργεια προσβολής κατ’ αυτούς του πολιτικού συστήματος» όπως είπε και τόνισε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις και κάνουμε ότι μπορούμε».


Ο κ.Τόσκας ανέφερε ακόμη πως είναι πρόωρο να βγάλουμε συμπεράσματα αυτή τη στιγμή αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες θα εξετάσουν το τι έγινε ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες ασφαλείας και ελέγχου.

Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της ΝΔ ήρθε από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha είπε ότι οι τρομοκράτες στοχοποιούν τη ΝΔ με την επιλογή τους να εμφανίζονται ως αποστολείς των πακέτων του τρόμου τόσο ο ίδιος, όσο και ο εκπρόσωπος του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας.
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...