Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ:«Πολεμικό διάγγελμα» του Α.Τσίπρα - Μαζί ο Ισραηλινός στρατηγός Αμός Γκιλάντ!

Δραματικές είναι οι εξελίξεις σε όλο το φάσμα των ελληνοτουρκικών γεγονός που έχει κινητοποιήσει όλο το διπλωματικό και στρατιωτικό προσωπικό
της χώρας, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ… 

Χαρακτηριστικό είναι ότι για πρώτη φορά ένας «αριστερός» πρωθυπουργός, ο Α.Τσίπρας, θα εμφανιστεί και θα μιλήσει αύριο  στη δεύτερη εκπομπή του υπουργείου Εθνικής ‘Άμυνας «Με αρετή και τόλμη» που θα μεταδοθεί την Κυριακή από την ΕΤ1 στις 11:30 το πρωί!

Επι της ουσίας πρόκειται για ένα «πολεμικό διάγγελμα» και όλοι αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι ακριβώς θα πει ο πρωθυπουργός της χώρας καθώς μιλάμε για μια πρωτόγνωρη κίνηση όπως αιφνιδιαστική ήταν και η επαναφορά της στρατιωτικής εκπομπής για λόγους ψυχολογικών επιχειρήσεων…


Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν Στρατιωτικές δραστηριότητες του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, φωτογραφίες και βίντεο από τη διεξαγωγή της ΤΑΜΣ «Αστραπή», στην ν. Ικαρία με σενάριο την Ανακατάληψη του αεροδρομίου του Αγίου Κηρύκου από εθνοφύλακες και Καταδρομείς!

Το δεύτερο πιο συμβολικό και ενδιαφέρον σημείο είναι ότι στην εκπομπή θα μιλήσει και ο ειδικός απεσταλμένος του Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή παραχωρεί συνέντευξη και ο Ειδικός Σύμβουλος της Ισραηλινής κυβέρνησης Αμός Γκιλάντ ο οποίος αναμένεται να απευθύνει μήνυμα ενότητας και στρατιωτικής συμπαράστασης στην Ελλάδα εν όψει των πολεμικών απειλών της Τουρκίας.

Ο Ισραηλινός στρατηγός θεωρείται από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στο Στρατιωτικο-πολιτικό σύστημα του εβραϊκού κράτους!

Αυτή τη στιγμή είναι διευθυντής του Πολιτικού και Στρατιωτικού Τμήματος του Ισραηλινού Υπουργείου Άμυνας, ενώ στο παρελθόν είχε αναλάβει ειδικές αποστολές για επαφές με την Αίγυπτο και την παλαιστινιακή Χαμάς.

Η επίσκεψή του Ισραηλινού Στρατηγού στην Αθήνα είχε σχέση με την κλιμάκωση της έντασης από τη μεριά της Τουρκίας. Το Ισραήλ έχει αναλάβει και τον ρόλο «προστασίας» των γεωτρήσεων στην Ισραηλινή και Κυπριακή ΑΟΖ μετά και τις τουρκικές απειλές.

Σήμερα οι Τούρκοι επανήλθαν με πολεμικές δηλώσεις:
«Εμείς δεν το επιθυμούμε, αλλά έχουμε πολλάκις προειδοποιήσει. Αυτός ο υπουργός Αμύνης του ρατσιστικού κόμματος προκαλεί… 
Αν οι στρατιώτες μας δεν ήταν ψύχραιμοι με τις τόσες προκλήσεις το ατύχημα θα είχε ήδη συμβεί», είπε o Toύρκος Υπουργός Εξωτερικών.

Οι στιγμές είναι εξαιρετικά κρίσιμες…
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...