Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Άκρως ανησυχητικές εξελίξεις:Πόλεμος προ των πυλών!

Νέες άκρως ανησυχητικές εξελίξεις μια δρασκελιά από τα βόρεια ελληνικά
σύνορα με την μετακίνηση αλβανικών ειδικών δυνάμεων στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, ενώ ο στρατός του Κοσσυφοπεδίου κάνει «ασκήσεις» στα βόρεια σύνορα.

Την ίδια ακριβώς στιγμή νεοσυσταθείσες ομάδες του UCK ενεργοποιούνται μέσα στο Τέτοβο με τους «πυρήνες» να συγκεντρώνουν άνδρες και πολεμοφόδια για επικείμενες αποστολές.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν την μετακίνηση ήδη σερβικών επίλεκτων ειδικών δυνάμεων τόσο στα σύνορα με το κράτος- μόρφωμα του Κοσσυφοπεδίου, όσο και εντός της σερβικής πλευράς της Πρίστινα, λόγω…άκρως πολεμικών εξελίξεων.

Ο Αλβανός πρόεδρος  Χασίμ Θάτσι επικεφαλής του UCK στο πόλεμο του 1999, έχει πάρει απόφαση και «μέχρι τώρα» φέρεται να αγνοεί το ΝΑΤΟ (!) δημιουργώντας το τακτικό στρατό που επιθυμεί και ο οποίος θα αριθμεί 8.000 πάνοπλους άνδρες.
Η μεγαλύτερη σερβική εφημερίδα «Blic» σήμερα Σάββατο αναφέρει για ασκήσεις του «μυστικού στρατού του προέδρου  του Κοσσυφοπεδίου Χ. Θάτσι στα σύνορα με την Σερβία.
«Ο Θάτσι έβγαλε για εκπαίδευση το μυστικό στρατό του» είναι ο τίτλος της σερβικής εφημερίδας. 

Επίσης οι Αλβανοί κομάντος της επίλεκτης μονάδας  «Κόμπρα» βγήκαν και αυτοί στα σύνορα Αλβανίας – ΠΓΔΜ, σε μια σαφέστατη ένδειξη ότι οι εξελίξεις με γνώμονα την άρνηση των Σκοπιανών να επιτρέψουν στο Ζάεφ και την αντιπολίτευση να κάνει κυβέρνηση, θα είναι ραγδαίες.

Το σκηνικό στα βόρεια ελληνικά σύνορα «μαυρίζει» ταχύτατα και η χώρα μας και οι ένοπλες δυνάμεις είναι σε εγρήγορση σε ένα ιδιότυπο διμέτωπο αγώνα επιτήρησης, «Αιγαίο-Βορράς»  μιας και οι εξελίξεις με την έλευση του 2017 είναι τουλάχιστον καταιγιστικές και μας δείχνουν ότι έρχονται όντως δύσκολες ημέρες. 
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...