Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ:Εκτός ελέγχου η CIA - Σχέδιο δολοφονίας του «Πλανητάρχη»;

Απίστευτες αποκαλύψεις έγιναν από έγγραφα που δημοσιοποίησε το γνωστό WikiLeaks, έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι η CIA έχει βάλει στόχο τον Ντόλαντ Τράμπ!

Σύμφωνα με τον Ελληνοαμερικανό πρώην πράκτορα, Ιωάννη Κυριακού «Κάποτε η CIA προσλάμβανε κατασκόπους για να κλέψουν τα  μυστικά των Ρώσων, κυρίως, αλλά και άλλων χωρών,  να τα αναλύσουν οι ειδικοί, για να βοηθήσουν τους πολιτικούς στην ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων. 

Ωστόσο, σήμερα η ίδια αυτή υπηρεσία έχει μετατραπεί σε έναν μεγάλο παραστρατιωτικό  σχηματισμό. Η υπηρεσία δεν θα πρέπει να ασχολείται με την κατασκοπεία των Αμερικανών πολιτών...

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους στην κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας της CIA είναι αυτοί που έφερε ο Μπαράκ Ομπάμα και πολλοί από αυτούς είναι πεπεισμένοι ότι ο «εχθρός» είναι ο Ν.Τραμπ, γι’ αυτό και τον πολεμούν. Αυτό έχει οδηγήσει σε μεγάλη διάσπαση  μέσα στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών».

Όπως προκύπτει από την αναφορά, η CIA θεωρούσε τον Ντόλαντ Τραμπ έχθρο, και όλοι γνωρίζουμε πώς αντιμετώπιζε πάντοτε τους εχθρούς της η συγκεκριμένη υπηρεσία...!

Μπορεί να μην επιδιώκουν την φυσική του εξόντωση, όμως, όπως φαίνεται κι από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν τα Αμερικανικά ΜΜΕ, η προσπάθεια ηθικής εξοντώσεώς του είναι μια πραγματικότητα.

Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε ότι εάν τα όσα γράφονται στα WikiLeaks για την CIA είναι πραγματικότητα, θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. 

Θα επιχειρήσει άραγε ο νέος «πλανητάρχης» να συγκρουσθεί με την παντοδύναμη CIA; 

Εάν επιχειρήσει κάτι τέτοιο, είναι σίγουρο ότι η φυσική του εξόντωση δεν θα είναι παράλογο να συμβεί (με βάση την προϊστορία της CIA, πάντα)...
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...