Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Νέες δραματικές εξελίξεις στο ''Epsilon'':Δέσμευσαν τους λογαριασμούς!

Νέες δραματικές εξελίξεις στην τηλεόραση του Epsilon!

Με τις περισσότερες επιλογές του καναλιού να μην…δικαιώνονται απο το αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι έρχονται για ακόμα μια φορά αντιμέτωποι με την καθυστέρηση στην πληρωμή των αποδοχών τους!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του MediaFree το Epsilon έχει αφήσει να διαρρεύσει στους εργαζομένους ότι αυτό το μήνα δεν θα πληρωθούν καθώς οι Καραβάτου – Κατσούλης που κόπηκαν εν μια νυκτί απο το πρόγραμμα του σταθμού, κατάφεραν να δεσμέυσουν τους λογαριασμούς του καναλιού!

Αυτό δημιουργεί πρόβλημα όχι μόνο στις πληρωμές των εργαζομένων, αλλά και στις χρηματοδοτικές ανάγκες των προγραμμάτων του σταθμού.

Μεγαλύτερο πρόβλημα φαντάζει για το Epsilon το κοστοβόρο (και αποτυχημένο με βάση τα νούμερα τηλεθέασης) Star Academy, αν και κάποιες πληροφορίες θέλουν τον σταθμό να έχει ήδη προκαταβάλει σημαντικό μέρος των απαιτούμενων χρημάτων τόσο των εξόδων παραγωγής όσο και των αποδοχών κάποιων εκ των συμμετεχόντων.


Οι εργαζόμενοι του σταθμού πάντως είναι ανάστατοι με τις τελευταίες εξελίξεις και έχουν την διάθεση να κατέβουν σε κινητοποιήσεις αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ταλαιπωρούνται με καθυστερήσεις πληρωμών απο το Epsilon.

Μάλιστα αυτή τη χρονική περίοδο αισθάνονται ακόμα πιο ανασφαλείς αφού βλέπουν πως το μεγάλο στοίχημα του Star Academy κινδυνεύει να αναδειχθεί σε…Τιτανικό.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν την ιδιοκτησία του σταθμού να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με τις επιλογές μερικών στελεχών του καναλιού και σκέφτεται να πάρει κεφάλια!

Πάντως ο τηλεοπτικός σταθμός σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αντέδρασε ήδη στη νομική κίνηση του ζευγαριού και ζήτησε απο τα δικαστήρια αναίρεση της απόφασης και αποδέσμευση των δύο δεσμευμένων λογαριασμών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση αναμένεται άμεσα.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είχαν συμβόλαιο με το σταθμό μέχρι το καλοκαίρι του 2017 το οποίο δεν έσπασαν παρότι τους είχαν προσεγγίσει και απο άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το ζευγάρι φαίνεται πως άκουσε τις προτροπές φίλων και συνεργατών τους και κινήθηκε νομικά με όλα τα όπλα που είχαν στο οπλοστάσιο τους εναντίον του καναλιού.

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...