Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Μυστικό σχέδιο για GREXIT!

Απάντηση στην Άννα Διαμαντοπούλου η οποία έχει ζητήσει από τον Πιερ Μοσκοβισί να αποκαλύψει ο σχέδιο για GREXIT, έδωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος.

Το καλοκαίρι του 2015 η Κομισιόν είχε εκπονήσει σχέδιο για τις συνέπειες μιας ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και ο Μοσκοβισί παραδέχτηκε ότι υπάρχει αλλά δεν το δημοσιοποιεί γιατί, όπως υποστηρίζει, θα κλυδώνισε την οικονομική σταθερότητα στην Ελλάδα!

«Το αίτημα σας περισσότερο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, παρά να βοηθήσει», είναι η απάντησή του προς την κα Διαμαντοπούλου, όπως δημοσιεύεται στην «Καθημερινή», με την κα Διαμαντοπούλου να απαντά ότι «Για εμάς το δημόσιο συμφέρον υπηρετείται καλύτερα όταν οι πολίτες γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τα θέματα που αφορούν το μέλλον τους».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μέρη του σχεδίου είχαν αποκαλυφθεί λίγα 24ωρα πριν το από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και προέβλεπαν μέτρα έκτακτης ανάγκη για την ασφάλεια των συνόρων, την απομάκρυνση των πολιτών από λοιπές χώρες της ΕΕ που θα «εγκλωβίζονταν» στη χώρα μας αλλά και πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας.
voicenews
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...