Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Oι βρετανικές μυστικές Υπηρεσίες ΜΙ5 - ΜΙ6 προανήγγειλαν ελληνοτουρκική σύρραξη και «Αττίλα»!

Oι βρετανικές μυστικές Υπηρεσίες ΜΙ5, ΜΙ6 και GCHQ ενημέρωσαν 
την βρετανική κυβέρνηση ότι επίκειται ελληνοτουρκική διένεξη
στην Ανατολική Μεσόγειο καλύπτοντας γεωγραφικά και την Κύπρο στην οποία ως γνωστόν εδρεύουν δύο βρετανικές βάσεις. 

Περίεργο δημοσίευμα και αναφορά των Βρετανών που ουσιαστικά προαναγγέλλουν πολεμικές εξελίξεις στην περιοχή μας, διοχετεύοντας έντεχνα τις πληροφορίες τους σε ελεγχόμενο ΜΜΕ της χώρας τους.  

Αυτό που βγαίνει ουσιαστικά  από τέτοια δημοσιεύματα  είναι ότι επίκειται σίγουρα το επόμενο διάστημα ελληνοτουρκικό επεισόδιο σε ολόκληρη την έκταση των συνόρων των δύο χωρών!

Όσο για το πρώιμο ενδιαφέρον των Βρετανών αυτό αφορά αποκλειστικά την Κύπρο και μόνο αυτήν λόγω των σχεδίων εξόρυξης υδρογονανθράκων κομμάτι των οποίων «ξερογλείφονται» να πάρουν και οι Βρετανοί λόγω των βάσεων στο νησί. 

Άλλωστε είναι γνωστή η στάση τους στην εισβολή της Κύπρου το 1974 με έμμεση υποστήριξη του «Αττίλα»...


Πρόσφατα, δημοσίευμα του Φιλελεύθερου έκανε λόγο για Ρήτρα του «μάλλον ευνοούμενου κράτους» (most favored nation – nation la plus favorisée), μετά από μια ενδεχόμενη λύση(;) του Κυπριακού, για λογαριασμό της Τουρκίας, από τον Έσπεν Μπαρθ Άιντα και την Βρετανία, σε συντονισμό και συνεργασία με τις Βρυξέλλες…

Oι Βρετανοί «βλέπουν» μεγάλη ένταση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία ενώ τα σχόλια του Ερντογάν για την «ναζιστική Ευρώπη που καίει Τζαμιά» ήρθε λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού άμυνας περί ετοιμοπόλεμων ελληνικών ενόπλων δυνάμεων έτοιμων να ανταποκριθούν σε περίπτωση απειλής της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

«Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος κατά τη στρατιωτική παρέλαση που σηματοδότησε την 196η επέτειο του αγώνα της  Ελλάδος για την απελευθέρωση της ενάντια στην Οθωμανική τουρκική κυριαρχία.

«Η ανησυχία για την ελληνική πλευρά δεν αφορά τόσο πολύ ένα εσκεμμένο περιστατικό αλλά ένα ατύχημα που στη συνέχεια θα ξεφύγει εκτός ελέγχου,» δήλωσε ο Δρ Θάνος Ντόκος, διευθυντής του thinktank ΕΛΙΑΜΕΠ,  στην εφημερίδα Guardian. «Το όλο εθνικιστικό κλίμα στην Τουρκία θα κάνει μια τέτοια κατάσταση πολύ  δύσκολο να εκτονωθεί », τόνισε ο ίδιος.ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...