Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - Προς ολοκαύτωμα η Κορέα - 100 μαχητικά απογείωσαν ΗΠΑ!

Πριν λίγο η Κίνα έθεσε σε κατάσταση συναγερμού ολόκληρη
την Αεροπορία της και ειδικά τα «στρατηγικά στοιχεία» της, τα μαχητικά και τα βομβαρδιστικά της ικανά να ρίξουν δεκάδες πυραύλους κρουζ ενώ και η Ρωσία έθεσε σε συναγερμό τους πιλότους των Il-38, Ka-27, MiG-31 και τα πληρώματα των ανθυποβρυχιακών Tu-142M3 του Στόλου του Ειρηνικού!

Η Ρωσία μεταφέρει και νέες δυνάμεις στο Βλαδιβοστόκ.

Η ανακοίνωση έγινε από τις ΗΠΑ και θεωρείται τμήμα του κινεζικού στρατηγικού σχεδίου σε περίπτωση αμερικανικού πυραυλικού πλήγματος κατά της Β.Κορέας.

«Θέλουν να μειώσουν τον χρόνο αντίδρασης σε σχέδιο έκτακτης ανάγκης που αφορά την Β.Κορέα» είπε ο Αμερικανός αξιωματούχος.

Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης της Κίνας περιλαμβάνει το ρίσκο ένοπλης σύρραξης στην Κορεατική Χερσόνησο με την ρητορική απειλών από ΗΠΑ και Β.Κορέα να έχει φτάσει σε ακραίο σημείο.

Αλλωστε ΗΠΑ και Β.Κορέα μιλούν και οι δύο για «προληπτικό πλήγμα»...

Η Κίνα όπως άλλωστε και η Ρωσία ανησυχεί για κύματα προσφύγων σε περίπτωση έναρξης βομβαρδισμών αλλά και την περίπτωση επανένωσης υπό την Ν.Κορέα, στενού συμμάχου των ΗΠΑ.

Η Κίνα έχει 32 Μεραρχίες με S-300PMU, 64 Μεραρχίες με S-300PMU1 και 64 Μεραρχίες S-300PMU2. 

Η Κίνα ανησυχεί ότι η Αμερικανική επίθεση πλησιάζει όλο και πιο πολύ καθώς χτες Ν.Κορέα και ΗΠΑ στην κοινή ετήσια άσκηση με την κωδική ονομασία «Max Thunder» απογείωσαν 100 μαχητικά όπως F-15K, KF-16, FA-50, F-4E, F-5 αλλά και C-130, E-737, F-16, U-2, AV-8B, EA-18Gs.

Η Β.Κορέα απείλησε σήμερα ξανά τις ΗΠΑ για «προληπτικό πλήγμα πέρα από την φαντασία» που θα μετατρέψει τις ΗΠΑ σε στάχτες!

«Αν εξαπολύσουμε αυτό το σούπερ προληπτικό πλήγμα, θα καταστραφεί εντελώς και θα εξαφανιστούν όχι μόνο οι Αμερικάνοι εισβολείς αλλά και οι γύρω περιοχές, η αμερικανική ενδοχώρα θα μετατραπεί σε στάχτες» είπε ο εκπρόσωπος της Β.Κορέας Rodong Sinmun.

To πλέον ανησυχητικό όμως είναι ότι οι πυρηνικοί αντιδραστήρες της Ν.Κορέας δεν έχουν σχεδιαστεί να αντιμετωπίζουν στρατιωτικά πλήγματα.

Αυτό αποκάλυψε αναφορά που ζητήθηκε να παραδοθεί από την Ν.Κορεατική εταιρεία Hydro & Nuclear Power Co.(KHNP)!

«Έχουν σχεδιαστεί απλά για να αντέχουν τυφώνες, σεισμούς και άλλου είδους φυσικές καταστροφές αλλά όχι στρατιωτικές επιθέσεις»!
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...