Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Αντίστροφη μέτρηση για παγκόσμια σύρραξη:Οι ΗΠΑ έβγαλαν το THAAD στην Ν.Κορέα! (βίντεο)

Προοίμιο παγκόσμιας σύρραξης καθώς oι ΗΠΑ έβγαλαν το THAAD στους χώρους διασποράς στην Ν.Κορέα!
Πλέον μπαίνουμε στη τελική ευθεία με την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη πολέμου να έχει ήδη ξεκινήσει...

Όπως έχουμε αναφέρει το THAAD το οποίο βρισκόταν εδώ και καιρό στη Β.Κορέα τέθηκε σε υπηρεσιακή λειτουργία,γεγονός που σημαίνει ότι το στρατηγικό αντιπυραυλικό σύστημα των ΗΠΑ είναι έτοιμο να καταρρίψει τους βορειοκορεατικούς πυραύλους.

Την επιχειρησιακή ανάπτηξη του αντιπυραυλικού συστήματος άμυνας THAAD στη Νότια Κορέα ξεκίνησε ο αμερικανικός στρατός εν μέσω της έντασης για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Νότια Κορέα συμφώνησαν πέρσι στην ανάπτυξη του συστήματος THAAD ως απάντηση στις εκτοξεύσεις πυραύλων της Βόρειας Κορέας.

Από την πλευρά της η Κίνα εκφράζει τη διαφωνία της υποστηρίζοντας ότι δεν θα αποτελέσει ιδιαίτερα αποτρεπτική κίνηση, ενώ θα αποσταθεροποιήσει την ασφάλεια της περιοχής.

Στα πλάνα που μετέδωσε η νοτιοκορεατική τηλεόραση φαίνονται μεγάλα φορτηγά με εξοπλισμό που σχετίζεται με την εκτόξευση πυραύλων να μπαίνουν σε ένα γήπεδο γκολφ στην πόλη Σεοντζού το πρωί της Τετάρτης.


Το σύστημα THAAD είναι σχεδιασμένο να καταστρέφει μικρού και μεσαίου βεληνεκούς βαλλιστικούς πυραύλους κατά την τελική φάση της πτήσης τους.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...