Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ:Σχέδιο της Βρετανίας για ανατίναξη της σήραγγας της Μάγχης με πυρηνική βόμβα!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η Βρετανία
έχει καταρτίσει σχέδιο σύμφωνα με το οποίο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθεί πυρηνική βόμβα(!) στο εσωτερικό της σήραγγας της Μάγχης, για να την καταστρέψει αποτρέποντας τυχόν εισβολή!


Μιλάμε για ένα «Brexit» χωρίς προηγούμενο…

Αυτό είναι ένα υπαρκτό σενάριο το οποίο θα εκτελέσουν οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αποτρέψουν τυχόν χερσαία εισβολή στο Βρετανικό νησί, κόβοντας τους δεσμούς με την Ευρώπη.

Για κάποιον λόγο πρόκειται για άκρως απόρρητα έγγραφα που ήρθαν στην δημοσιότητα και αποκαλύπτουν ότι οι Βρετανοί αξιωματούχοι σχεδιάζουν την κατάρρευση της σήραγγας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας, σε περίπτωση πολέμου ή έκτακτης ανάγκης.

Το σχέδιο  αυτό είχε καταρτιστεί από υπαλλήλους των μυστικών υπηρεσιών και ανώτερους αξιωματικούς από τον Μάρτιο 1969 ενώ τα σχέδια για τη σήραγγα ήταν ακόμη στο στάδιο της επεξεργασίας και επινοήθηκε σε περίπτωση σοβιετικής εισβολής!

Όλα αυτά επανήλθαν μετά από 50 χρόνια αφού ανακαλύφθηκαν κρυμμένο στα Εθνικά Αρχεία στο Kew.

Στο μυστικό αρχείο του Υπουργείου Άμυνας υπάρχει αιτιολογημένο το σχέδιο αυτό το οποίο αποδέχεται μάλιστα και «παράπλευρες απώλειες» τόσο στο Κεντ όσο και στο Καλαί σε χιλιάδες αμάχους μετά την έκρηξη της  βόμβας!Όλο  αυτό  κρατήθηκε μυστικό όμως από την Γαλλία, σύμφωνα με επιστολή από το Υπουργείο Άμυνας, το οποίο ενημέρωσε ότι η έκρηξη πυρηνικής βόμβας «πρέπει να μείνει μυστική με διαβάθμιση TOP SECRET σε γνώση των αξιωματούχων του  Ηνωμένου Βασιλείου ΜΟΝΟ».

Η χρήση ατομικής βόμβας κρίθηκε ως «100 τοις εκατό αποτελεσματική» για την εξασφάλιση «μιας εντελώς μη αναστρέψιμης συνολικής κατάρρευσης της  σήραγγας στο θαλάσσιο βυθό για να προκληθούν πλημμύρες και πλήρη κατάρρευση τμήματος της σήραγγας»!

Οι αποκαλύψεις έρχονται εν μέσω ανησυχιών ενός διαφαινόμενου ευρωπαϊκού πολέμου μετά την ενεργοποίηση του άρθρου 50 την περασμένη εβδομάδα.

Βρετανικά στρατεύματα εκτέλεσαν προ μηνών μυστική άσκηση στην οποία εστάλησαν μέσω της σήραγγας της Μάγχης άρματα μάχης και πέντε τεθωρακισμένα οχήματα στη Γαλλία.Στόχος της άσκησης ήταν να διαπιστωθεί εάν το σιδηροδρομικό δίκτυο που διαπερνά το τούνελ και οι συρμοί μπορούν να αντέξουν τα αυξημένο βάρος των αρμάτων μάχης. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε πρακτικά «εν κρυπτώ» και ανακοινώθηκε μετά τη λήξη της.Όλοι αυτοί προετοιμάζονται σαφώς για κάτι που δεν είναι σε γνώση των κοινών θνητών...

Ένα όμως είναι το ερώτημα και αφορά μελλοντικά γεγονότα στην ευρωπαϊκή ήπειρο. 

Τι αναμένουν οι παμπόνηροι και πάντοτε ενημερωμένοι Βρετανοί ότι θα συμβεί στην Ευρώπη το επόμενο διάστημα;

Τα «μερομήνια» πάντως δείχνουν ταυτόχρονα πόλεμο σε ευρωπαϊκό έδαφος από ΝΑΤΟ και Ρωσία με ταυτόχρονη εξέγερση των χιλιάδων μουσουλμάνων  που εισέβαλαν στην ΕΕ τα τελευταία δύο χρόνια...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...