Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - Έτοιμος για όλα ο ηγέτης της Β.Κορέας - πατάει το κουμπί!

H κρατική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας μετέδωσε βίντεο
το οποίο απεικονίζει εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του παππού του ηγέτη της χώρας, Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Tο βίντεο δείχνει στρατιωτική μπάντα να παιανίζει, παρουσία του Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ σε οθόνη προβάλλονται εικόνες πυραύλων της Βόρειας Κορέας να εκτοξεύονται και να χτυπούν τις ΗΠΑ, μετατρέποντάς τις σε κόλαση φωτιάς!

Το βίντεο συνάδει με τη ρητορική της Πιονγκγιάνγκ και δείχνουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν έτοιμο για όλα και να μετατρέπει σε στάχτη το Σαν Φρανσίσκο...!


Ταυτόχρονα, πληροφορίες φέρουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν να έχει διατάξει να τοποθετηθούν 1 εκατ. νάρκες κατά μήκος των συνόρων με τη Νότια Κορέα.

Σκοπός είναι να αποτραπεί η εισβολή αμερικανικών αρμάτων μάχης από την αποστρατικοποιημένη ζώνη η οποία έχει μήκος 160 μίλια και πλάτος 2,5 μίλια.

Ο στρατός της Βόρειας Κορέας πιστεύεται ότι διαθέτει 200.000 άνδρες και γυναίκες έχοντας τις μεγαλύτερες σε αριθμό ειδικές δυνάμεις του κόσμου, με 140.000 άνδρες στο πεζικό και 60.000 κομάντος συμπεριλαμβανομένου του 11ου σώματος του Lee.

Οι Βορειοκορεάτες κομάντος είναι διάσημοι για την πάρα πολύ σκληρή εκπαίδευση που υφίστανται και η οποία περιλαμβάνει αγώνες πυγμαχίας πριν από το δείπνο κάθε βράδυ, ξερίζωμα δέντρων και κολύμπι σε παγωμένες θάλασσες.
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...