Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Ο χειρότερος εφιάλτης της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικότητα!

Ο χειρότερος εφιάλτης για την ανθρωπότητα πάει να γίνει πραγματικότητα...
Πριν λίγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ευθέως πως οι ΗΠΑ θα δράσουν μονομερώς κατά της Συρίας και της Β.Κορέας!

Ο Ν.Τραμπ και τα γεράκια των ΗΠΑ ανοίγουν 2 μέτωπα ταυτόχρονα. 

Όμως η απόφαση αυτή του Ν.Τραμπ έχει πολύ παρασκήνιο καθώς στην ουσία εξαναγκάστηκε να αθετήσει την συμφωνία με την Ρωσία και να περάσει στην αντεπίθεση που σκοπό έχει τον οριστικό διαμελισμό της Συρίας.

Ο Ν.Τραμπ είπε ότι η χημική επίθεση στη Συρία πέρασε πολλές πολλές κόκκινες γραμμές και οι ΗΠΑ θα δράσουν μονομερώς αν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ που έχει συγκληθεί εκτάκτως αποτύχει να δράσει εναντίον της Συρίας. 

Τα ίδια πάνω κάτω τόνισε και η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ. Niki Haley 

Mάλιστα ο Ν.Τραμπ επανήλθε λίγο αργότερα λέγοντας με νόημα «θα δείτε»…

«Είναι ευθύνη μου να απαντήσω στις προκλήσεις της Συρίας και της Β.Κορέας» πρόσθεσε.

Ρώσοι αναλυτές σημείωναν ότι αυτό που φοβόμασταν μέχρι τώρα είναι λίγα εκατοστά μακριά και αν αυτό εκραγεί δεν μείνει απλά ένας περιφερειακός πόλεμος καθώς είναι αδύνατον.

Από την οργή του Ν.Τραμπ δεν ξέφυγε ούτε το Ιράν για το οποίο είπε ότι η «συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης είναι μια από τις χειρότερες συμφωνίες που έχω δει».

Τα σχόλια του Ν.Τραμπ έγιναν κατά τη διάρκεια τύπου με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Abdullah II.
«Πέρασαν όλες τις κόκκινες γραμμές για μένα. Όταν σκοτώνεις αθώα παιδιά, αθώα μωρά, μικρά μωρά με χημικό αέριο που είναι τόσο φονικό, οι άνθρωποι ήταν σοκαρισμένοι»…
«Ο Ομπάμα είχε την ευθύνη να επιλύσει την κρίση πριν πολύ καιρό. Και επειδή δεν πραγματοποίησε την απειλή μας, πήγαν πολύ πίσω(οι ΗΠΑ) όχι μόνο στη Συρία αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου επειδή ήταν μια κενή απειλή. Ήταν μία από τις χειρότερες μέρες μας ως χώρα».

Όμως ελάχιστες ώρες πριν ο Ν.Τραμπ αναγκάστηκε να διώξει και τον επικεφαλής στρατηγικού αναλυτή του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Στιβ Μπάνον. Όπως γίνεται αντιληπτό, όλο το επιτελείο του έχει «ξηλωθεί»…

Ο Σ.Μπάνον υποτίθεται ότι είχε πρόσβαση και σε υψηλής σημασίας συναντήσεις.

Ο Σ.Μπάνον αρχικά είχε τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση αμέσως μετά την ορκωμοσία του προέδρου Τραμπ, προκειμένου να εξασφαλίσει την εφαρμογή του οράματος του προέδρου, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών να συρρικνωθεί και να βελτιώσει τις εργασίες στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας.
Μόλις λίγες ώρες πριν, το υψηλόβαθμο στέλεχος του Κογκέσο Κάστρο, που ανήκει στην ειδική εξεταστική επιτροπή πληροφοριών για τις σχέσεις Τραμπ-Ρωσίας ανακοίνωσε ότι κάποιοι άνθρωποι θα πάνε φυλακή…

Όμηρος ο Ν.Τραμπ και η ανθρωπότητα σε αχαρτογράφητα νερά…
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...