Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΘΡΟ:Έτοιμες οι ΗΠΑ να πλήξουν τη Β.Κορέα - Η Κίνα σε κατάσταση συναγερμού!

«Οταν τελειώσω ο κόσμος θα είναι ένα πολύ καλύτερος μέρος...
Μέση Ανατολή, Ουκρανία, Συρία δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ δυστυχώς…

Οι ΗΠΑ θα πλήξουν τη Β.Κορέα. 

Η Κίνα έθεσε ολόκληρο τον στρατό της σε κατάσταση συναγερμού, επιπλέον της κινητοποίησης κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα, καθώς η ένταση στην περιοχή κλιμακώνεται.

Ταυτόχρονα η Αμερικανική ναυτική αρμάδα μάχης ξεκίνησε αμυντικές μανούβρες.

Σύμφωνα με εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ, το Πεκίνο έχει διατάξει αυξημένη ετοιμότητα στο στράτευμα και στις πέντε στρατιωτικές «περιοχές» της χώρας λόγω της κατάστασης στη Βόρεια Κορέα.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η κρατική εντολή μεταφέρθηκε σε τεθωρακισμένες και μηχανοκίνητες ταξιαρχίες στις επαρχίες Shandong, Zhejiang και Yunnan.

Περίπου 25.000 στρατιώτες της 9ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας διατάχτηκαν να ετοιμαστούν για μετακίνηση σε μεγάλη απόσταση, κοντά στα σύνορα με την Βόρεια Κορέα.

Εικάζεται ότι έχουν κινητοποιηθεί και άλλες μονάδες.

Η Κίνα διαθέτει 12 βαλλιστικούς πυραύλους Dongfeng – 03 και 24 πυραύλους Dongfeng – 21 «Carrier -killer» στην πόλη Σένιανγκ της επαρχίας Λιαονίνγκ.

Η ανησυχία της Κίνας για τις πυραυλικές απειλές της Βόρειας Κορέας, ολοένα και μεγαλώνει.

Μετά την είδηση της ανάπτυξης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Carl Vinson, η κρατική κινέζικη εφημερίδα Global Times δημοσίευσε δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία αυξήθηκαν οι Κινέζοι πολίτες που επιθυμούν να επιβληθούν αυστηρότερες κυρώσεις στην Βόρεια Κορέα.

Σε άλλο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας αναφέρεται ότι η αποστολή στρατευμάτων από την Κίνα στη χερσόνησο της Κορέας, σε περίπτωση έναρξης στρατιωτικών συγκρούσεων στην περιοχή, «θεωρείται βέβαιη».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αφαιρέθηκε από τις κρατικές ιστοσελίδες της Κίνας σύμφωνα με πηγές.
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...