Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Σε ύψιστο συναγερμό:Κίνα και Ρωσία έθεσαν σε ετοιμότητα τους διηπειρωτικούς πυραύλους!

Στην τελική ευθεία για αναμέτρηση ΗΠΑ-Βόρειας Κορέας
με Κίνα και Ρωσία να προετοιμάζονται για το χειρότερο δυνατό σενάριο:
Οι ΗΠΑ μετακινούν στρατηγικά βομβαρδιστικά B-2 Spirit κτλ στο Guam για επίθεση στη Βόρεια Κορέα ενώ ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Dmitry Bulgakov, πήγε στο Khabarovsk Krai κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα για να επιθεωρήσει τα στρατεύματα σε Kamchatka και Vladivostok, την τελευταία μεγάλη πόλη πριν την Β.Κορέα καθώς και τα αντιαεροπορικά συστήματα που έχουν αναπτύξει ασπίδα προστασίας στην περιοχή και τον Στόλο του Ειρηνικού.

Η Ρωσία έχει θέσεις όλες τις δυνάμεις του Στόλου Ειρηνικού σε κατάσταση πολέμου με τα πλοία «Admiral Panteleyev» και «»Admiral Vinogradov να πραγματοποιούν ασκήσεις αεράμυνας περιοχής.

Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε το Κρεμλίνο για την κλιμάκωση της έντασης γύρω από τη Βόρεια Κορέα και καλεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.

Ταυτόχρονα Κίνα και Ρωσία έχουν θέσει σε κατάσταση ετοιμότητας για εκτόξευση τους διηπειρωτικούς πυραύλους!

Σε ύψιστο συναγερμό είναι και οι δυνάμεις Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας στη Pohang.

Υπάρχει πρωτοφανή λεκτική κλιμάκωση από την Βόρεια Κορέα καθώς ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου της χώρας απειλεί με πρωτοφανή αντίποινα και προληπτικό πλήγμα όπως άλλωστε απειλούν και έχουν σχεδιάσει και οι ΗΠΑ.

Μάλιστα τόνισε ότι το πλήγμα θα είναι τόσο συντριπτικό ώστε να μην επιβιώσει καμία ναυτική μονάδα των ΗΠΑ!

«Οι ΗΠΑ και οι ναυτικές τους δυνάμεις, θα λάβουν την πιο σκληρή απάντησή μας, χωρίς οίκτο, μη επιτρέποντας στους επιτιθέμενους να επιβιώσουν», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA, επικαλούμενο ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων.

Η Αεροπορική εταιρεία της Κίνας, η Air China, διέκοψε όλες τις πτήσεις προς τη Βόρεια Κορέα και συγκεκριμένα μεταξύ Πεκίνου και Πιονγιανγκ.

Δεν δόθηκε στη δημοσιότητα η αιτία της ακύρωσης αλλά όλοι καταλαβαίνουν τι έρχεται...
πηγη


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...