Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ:Αντίστροφη μέτρηση - Από στιγμή σε στιγμή προχωρά σε πυρηνική δοκιμή η Β.Κορέα

Aντίστροφη μέτρηση για την πυρηνική δοκιμή της Πιονγιάνγκ
και εδώ θα κριθούν όλα: ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα έχουν διακηρύξει πως θα υπάρξει προληπτικό πλήγμα σε περίπτωσης πληροφοριών επίθεσης.

Υπάρχει πιθανότητα οι ΗΠΑ και ο Ν.Τραμπ να έχουν υπολογίσει λάθος την κίνηση των Κινέζων; 

Υπάρχει και σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Οι ΗΠΑ πιστεύουν πως η Κίνα θα παρέμβει και θα προτείνει μια λύση στον Κιμ Γιονγκ Ουν την ύστατη στιγμή με τον τελευταίο να την δέχεται όπως-όπως ώστε να μην ξεσπάσει θερμοπυρηνικός πόλεμος.

Όμως υπάρχουν πληροφορίες ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν λάθος και τα χειρότερα είναι μπροστά μας όπως και στην περίπτωση της Συρίας. 

Οι ΗΠΑ με την καταιγίδα κρουζ Τομαχωκ περίμεναν ότι οι Ρώσοι θα έκαναν πίσω και θα μείωναν την υποστήριξη τους προς τον πρόεδρο Μ.Άσαντ. Στη πράξη αποδείχτηκε το αντίθετο.

Αν η Κίνα υποχωρήσει και δεν βοηθήσει την Βόρεια Κορέα, οι πληροφορίες φέρουν να ακολουθεί σοβαρή εσωτερική πολιτική κρίση με άγνωστες προεκτάσεις στη χώρα καθώς θα φανεί να υποκύπτει στις αμερικανικές απειλές και εκβιασμούς

Η Κίνα για λόγους γοήτρου δεν μπορεί να υποχωρήσει...

Ταυτόχρονα αν υπάρξει επίθεση και ένωση της Βόρειας και Νότιας Κορέας μοιραία η Κίνα θα συνορεύει με τις…ΗΠΑ!

Στη φωτογραφία, οι αμερικανικές βάσεις και πως περικυκλώνουν την Κίνα!
«Έτσι ένας πόλεμος ανάμεσα στην μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη και την  δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου δεν είναι πλέον αδιανόητος», τονίζει ο  δημοσιογράφος John Pilger.

Ο Pilger καθορίζει πολλά αξιόλογα ιστορικά γεγονότα τα οποία αποτελούν  απόδειξη για τον επερχόμενο πόλεμο της Αμερικής στην Ασία και τον Ειρηνικό.

Στη Δύση, «η απειλή της Κίνας γίνεται μεγάλη είδηση, ενώ ήδη τα μέσα μαζικής ενημέρωσης «χτυπούν»  τα τύμπανα του πολέμου, καθώς ο κόσμος θεωρεί  την Κίνα ως ένα νέο εχθρό», λέει ο Αυστραλός δημοσιογράφος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αμερικανική βάση στο νησί Μπικίνι αναφέρεται ως «μία από τις πιο σημαντικές και μυστικοπαθής βάσεις στο κόσμο», γνωστή ως πεδίο δοκιμών «Ronald Reagan», αναφέρει  ο δημοσιογράφος.

Με όπλα μαζικής καταστροφής σχεδιασμένα για έναν επερχόμενο πόλεμο, η βάση είναι μέρος ενός «αξιοσημείωτου» σχεδίου της διαστημικής διοίκησης των  ΗΠΑ γνωστό ως «Vision 2020», και ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1990.

Αλλά ενώ η Ουάσιγκτον δαπανά τεράστια ποσά για τις στρατιωτικές φιλοδοξίες, η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ δοκιμάζει διηπειρωτικούς πυραύλους από τα  Νησιά Μάρσαλ από την Καλιφόρνια σχεδόν 5.000 μίλια μακριά.

Μια ακόμη βάση των ΗΠΑ βρίσκεται στο νοτιοκορεατικό νησί Jeju , όπου ένα κίνημα αντίστασης των κατοίκων διαδηλώνει συχνά  κατά της ναυτικής βάσης της Αμερικής. «Πρόκειται για μία από τις πιο προκλητικές στρατιωτικές βάσεις στον κόσμο», η οποία  έχει χτιστεί λιγότερο από 400 μίλια από τη Σαγκάη.

Η αμερικανική πολιτική σήμερα έχει μια βαθύτερη ατζέντα που αφορά την εκμηδένιση της Κίνας και της υποταγής της στην Αμερική.

Όλα αυτά όμως οδηγούν σε ένα συμπέρασμα…ο πόλεμος είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...