Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ:Σερβικές δυνάμεις «ΤΣΕΤΝΙΚ» κατευθύνονται προς τα Σκόπια!

Η «φωτιά» στα Βαλκάνια που ξεκίνησε χθες το βράδυ
από τα Σκόπια μετά την εισβολή στο κοινοβούλιο εκατοντάδων Σκοπιανών εθνικιστών εξαπλώνεται ταχύτατα...
 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αναταραχές γενικεύονται και λαμβάνουν χαρακτήρα πλέον γενικής σύρραξης και όλα αυτά με την «ευγενική χορηγία» του  Ιδρύματος Σόρος που θέλει να διαλύσει την χώρα και να δημιουργήσει την Μεγάλη Αλβανία.  

Ο τύπος «βοά» για την de facto δημιουργία ενός αλβανικού εθνικιστικού  τόξου που δημιουργείται στα Βαλκάνια. 

Μέσα στο παιχνίδι όμως έχει εισέλθει δυναμικά και ο Ερντογάν ο οποίος «χρηματοδοτεί» το αλβανικό κόμμα Besa ενώ Τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν τα Βαλκάνια με πρόσχημα το κυνήγι «γκιουλενιστών» αλλά στην ουσία οι ίδιοι «χαρτογραφούν» τα «πατήματα τους» για να εισβάλουν εκ νέου στην περιοχή μετά από 104 χρόνια.

Όλα αυτά όμως «ξύπνησαν» το σερβικό ή καλύτερα τον σλαβικό εθνικισμό που ήταν σε «λήθαργο» και από εδώ και στο εξής θα έχουμε καταιγιστικού χαρακτήρα εξελίξεις.


Μάθαμε ότι είναι στο δρόμο σερβικές παραστρατιωτικές ομάδες (ΤΣΕΤΝΙΚ) με τα πράγματα να οδεύουν πλέον σε μια ξεκάθαρη πορεία στρατιωτικής σύγκρουσης. 

Στα Σκόπια όμως διαδραματίζεται προς το παρόν το κύριο μέρος της «σλαβικής αντίδρασης» κατά της νέας τάξης πραγμάτων και της δύσης.Όπως στα Σκόπια έτσι και στην Αλβανία όμως  έχουμε εκτός όλων των άλλων και την υπόγεια «παρουσία» της  Τουρκίας που σπονσονάρει  τόσο τον Έντι Ράμα όσο και τον πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι, με στόχο  να οργανώσουν εξεγέρσεις και προβοκάτσιες θέλοντας να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ βοηθά στην αγορά και προώθηση στην Αλβανία και στο Κοσσυφοπέδιο μεγάλης ποσότητας όπλων, πυρομαχικών και πυραύλων για την προετοιμασία ενός πολέμου με τα Σκόπια και μετά με την Σερβία.
Ο κοινός εχθρός όμως Σέρβων και Σκοπιανών είναι ένας,  ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, ο οποίος στηρίζει αρκετές βαλκανικές ΜΚΟ.

Οι εξελίξεις τρέχουν και όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι ανοικτά…και χωρίς έλεγχο.
ΠΗΓΗ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...