Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΒΑΣ.ΕΛΙΣΑΒΕΤ:Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει την ανθρωπότητα!

Η βασίλισσα Ελισάβετ προκάλεσε κύματα ανησυχίας παντού
όταν φέρεται να ανακοίνωσε σε κλειστό όπως πάντοτε κύκλο φίλων  και της οικογένειας της  ότι,  ο «τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει φέτος»!
Αυτό προφανώς θα γίνει προκειμένου οι Ιλλουμινάτι να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα την επόμενη φάση του άρρωστου και άνομου  γενικού σχεδίου τους που αφορά την «υποδούλωση» του πληθυσμού, αναφέρει βρετανικό άρθρο.

«Το 2017 θα είναι ένα πολύ ξεχωριστό έτος. Θα μείνει στην ιστορία ως η αρχή του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου», φέρεται να δήλωσε η Βασίλισσα με ένα σαρδόνιο  χαμόγελο, σύμφωνα με το Windsor Castle insider.


Η Βρετανίδα βασίλισσα προέβει στις αποκαλύψεις στην επίσημη δεξίωση των γενεθλίων της που γιορτάζεται επίσημα από το βρετανικό έθνος τον Ιούνιο,  όταν ο καιρός είναι καλύτερος  με στρατιωτική παρέλαση που ονομάζεται «Trooping the Color».

Η 22η Απριλίου όμως είναι η πραγματική ημερομηνία των γενεθλίων της και επίσης γιορτάζεται αποτελώντας  μια μεγάλη ευκαιρία συγκέντρωσης  μόνο των μελών  της βασιλικής οικογένειας και οικογενειακών προσκεκλημένων επισκεπτών που επιλέγονται προσεκτικά μέσα από μια τεράστια λίστα.

«Η βασίλισσα φέρονταν να μιλούσε σαν να γνώριζε τα σχέδια των Ιλλουμινάτι απ΄ έξω και ανακατωτά», δήλωσε στο Windsor Castle insider, ανώνυμη «οικογενειακή» πηγή μιλώντας με την αυστηρή προϋπόθεση της ανωνυμίας.

«Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα (η Βασίλισσα)  φάνηκε να συγκινείται από την πιθανή έναρξη ενός νέου παγκόσμιου πολέμου», δήλωσε η πηγή.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, μέχρι τα τέλη του 2017 ο πλανήτης και ο κόσμος όπως το γνωρίζαμε θα είναι μη αναγνωρίσιμος, εάν οι Ιλλουμινάτοι συνεχίσουν να κερδίζουν δύναμη.

Η Βρετανίδα βασίλισσα φέρεται να είπε για αυτό: 
«Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει την νέα ανθρωπότητα που σύντομα θα αναγεννηθεί, και η οποία δεν μπορεί να δημιουργηθεί χωρίς μια περίοδο πλήρους σκότους, με  τις πιο μαύρες νύχτες, όπως αυτές που δεν έχουμε βιώσει ποτέ»...!

Γίνεται κατανοητό πλέον ότι η «περίοδος του πλήρους σκότους» αναφέρεται σαφώς στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. 

Η «νέα αυγή» που η ανθρωπότητα σύντομα θα ξυπνήσει εξηγείται ως απαρχή της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».

Αυτό όμως  δεν πρόκειται να γίνει ούτε εύκολα, ούτε γρήγορα διότι πάντα έχουσι γνώση οι φύλακες.  


Η βασίλισσα κατέστησε σαφές ότι δεν έχει «πρόθεση να ανακατατάξει το υπάρχον σύστημα»  μέχρι να ξυπνήσει σε αυτό η «νέα αυγή». 

Οι ειδήσεις ήρθαν με χαμόγελο από πολλούς παρευρισκόμενους φιλοξενούμενους, ενώ άλλοι εξακολουθούσαν να κλονίζονται από την «ωμή»  δήλωση της Βασίλισσας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βρετανίδα μονάρχης σοκάρει τους φίλους της στα γενέθλια της  με ζοφερές προβλέψεις για το επόμενο έτος.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι αλήθεια και τι μύθος από όλα αυτά, αλλά υπάρχουν πολλές «πληροφορίες» για την βρετανική βασιλική οικογένεια και τις πολλές διασυνδέσεις της με «σκοτεινές οργανώσεις» κατά καιρούς.

Ότι και να φέρεται να  δήλωσε πάντως η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει μεγάλη δόση αλήθειας κυρίως από τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτήν την στιγμή σε ολόκληρο τον πλανήτη, από την κορεατική χερσόνησο, την Ουκρανία, τα Βαλκάνια, την Συρία μέχρι την Α.Μεσόγειο. 

Ο καιρός γαρ εγγύς...
ΠΗΓΗ

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...