Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ο ΤΡΑΜΠ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ:Θα βομβαρδίσει ξανά τη Συρία – Ετοιμάζετε να χτυπήσει και την Β.Κορέα!

Ο τρελός πλέον πρόεδρος των ΗΠΑ πάει να σπείρει τον όλεθρο
καθώς διέρρευσαν πληροφορίες για νέο χτύπημα κατά της Συρίας λέγοντας χαρακτηριστικά στο Κογκρέσο «θα λάβουμε περαιτέρω δράση αν χρειαστεί» ενώ ζήτησε και έλαβε από το Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ, επιλογές για την αντιμετώπιση του πυρηνικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας!

Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα, η Βόρεια Κορέα χαρακτήρισε, το πολλαπλό πυραυλικό πλήγμα των ΗΠΑ κατά της αεροπορικής βάσης στη Συρία, ως μία «ασυγχώρητη επιθετική ενέργεια», η οποία απέδειξε ότι η απόφασή της να αναπτύξει πυρηνικά όπλα ήταν «η σωστότερη επιλογή για ένα και πλέον εκατομμύριο φορές»!

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, την οποία δημοσιοποίησε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας KCNA.

Για το λόγο αυτό σύμφωνα με αξιωματούχο της αμερικανικής στρατιωτικής ηγεσίας, το Πεντάγωνο θα προχωρήσει σε δοκιμή του αντιπυραυλικού του συστήματος μετά από πολλά χρόνια, ώστε να καταγραφούν τυχόν ατέλειες και να είναι έτοιμος προς χρησιμοποίηση, αν αυτό καταστεί απαραίτητο.

Το αμυντικό σύστημα του Πενταγώνου αποτελείται από μία «αντιπυραυλική ομπρέλα» και υποστηρίζεται από αεροπορικές βάσεις οι οποίες έχουν δημιουργηθεί σε σημεία που μπορούν να προσφέρουν άμεση αντίδραση.

Φαίνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να παρέμβει μονομερώς!

Aυτή η φωτογραφία κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και ετοιμάζουν νέους βομβαρδισμούς!


Πιο αναλυτικά, το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας των ΗΠΑ παρουσίασε στον πρόεδρο Τραμπ τις επιλογές για την αντιμετώπιση του πυρηνικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας.

Η πρώτη επιλογή που εξετάζεται σοβαρότατα είναι η τοποθέτηση αμερικανικών πυραύλων με με πυρηνικές κεφαλές  σε στρατιωτική βάση στη Νότια Κορέα.

Η δεύτερη επιλογή προβλέπει τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ-ουν μέσω ειδικού σχεδίου καθώς και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, οι οποίοι ελέγχουν την πυρηνική πορεία της χώρας.

Η τρίτη επιλογή είναι η συγκεκαλυμμένη δράση στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας αμερικανικών ειδικών δυνάμεων ΚΑΙ νοτιοκορεατών με σκοπό  να σαμποτάρουν  βασικές υποδομές.

Ο Τραμμ έχει δηλώσει ότι είναι ανοιχτός  σε μονομερείς ενέργειες, εάν η Κίνα δεν «χαλιναγωγήσει τον σύμμαχο της, τότε  η Κίνα δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα της  Βόρειας Κορέας, «εμείς όμως ….θα το λύσουμε .»

Μετά την Συρία θα λυθεί το και το πρόβλημα της Βόρειας Κορέας ή μήπως θα ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...