Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΟΛΕΜΟΣ:Οι ΗΠΑ ξεκινούν επιθέσεις με πυραύλους κρουζ εναντίον της Συρίας – Απειλούν την Μόσχα!

O Θεός να βάλει το χέρι του γι αυτό που πάει να κάνει ο Ν.Τραμπ
και η παρέα του καθώς ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ.Τ.Μάτις, τον ενημερώνει για όλες τις στρατιωτικές επιλογές και ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκίνησε ήδη τις επαφές με τους ηγέτες των χωρών της Συμμαχίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ν.Τραμπ θα προχωρήσει στη δημιουργία μιας ζώνης απαγόρευσης πτήσεων ή «ζώνη ασφαλείας» όπως λέγεται, μια πάγια επιδίωξη της Αγκυρας.

O Λευκός Οίκος εξετάζει τις στρατιωτικές επιλογές που του παρουσίασε το Πεντάγωνο ως αντίδραση στην επίθεση με χημικά όπλα που φέρεται να εξαπέλυσαν οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας στην Ιντλίμπ την Τρίτη, τόνισε Αμερικανός αξιωματούχος.

Αυτός ο αξιωματούχος διευκρίνισε ότι προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, ενώ οι επιλογές δράσης, που παρουσιάστηκαν έπειτα από αίτημα του Λευκού Οίκου, περιλαμβάνουν ιδίως πλήγματα που θα επιτρέψουν να καθηλωθούν στο έδαφος τα πολεμικά αεροσκάφη της Συρίας.

Δηλαδή επιθέσεις με πυραύλους κρουζ!

Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επίσης μετέδωσε, επικαλούμενο έναν Αμερικανό αξιωματούχο, ότι το Πεντάγωνο και ο Λευκός Οίκος εξετάζουν ενδελεχώς τις στρατιωτικές επιλογές που έχουν.

Ο υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις θα συζητήσει τις επιλογές αυτές κατά τη συνάντησή του με το πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην εξοχική του κατοικία στην Φλόριντα, σύμφωνα με τον αξιωματούχο που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Ήδη ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον έκανε μια απίστευτη κυβίστηση και ενώ πριν λίγες μόνο ημέρες έλεγε ότι ο λαός της Συρίας θα αποφασίσει για την μοίρα του Μ.Άσαντ τώρα μόλις είπε ότι:
«Δεν υπάρχει ρόλος για τον Μ.Ασαντ στη Συρία. Ήδη υπάρχουν επαφές για τη δημιουργία ενός συνασπισμού ο οποίος θα τον απομακρύνει».

Δηλαδή ΝΑΤΟΪϊκή επέμβαση ή όπως αλλιώς θα την ονομάσουν!

Μάλιστα ο Τίλερσον προειδοποίησε τη Μόσχα λέγοντας:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πληροφορίες που έχουμε δείχνουν ότι οι δυνάμεις του Άσαντ  είναι υπεύθυνες για την επίθεση».

«Είναι πολύ σημαντικό η Ρωσία να σκεφτεί προσεχτικά την υποστήριξη της προς τον Άσαντ»!

Ήδη η Μόσχα έχει διαμηνύσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σεβαστεί κάτι τέτοιο ενώ Χεζμπολάχ και Ιράν είναι και αυτοί έτοιμοι για όλα καθώς το Ισραήλ προσπαθούσε να εκβιάσει νέα κατάρριψη σήμερα με αεροπορικές επιδρομές κοντά στα βουνά Qalamoun κοντά στη Δαμασκό.

Αμερικανοί Πεζοναύτες βρίσκονται πάνω σε αμφίβια πλοία των ΗΠΑ στη Μεσόγειο και αναμένουν διαταγές.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...