Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Ξεκινά απόψε η πυραυλική καταιγίδα στη Συρία - Πολεμικό συμβούλιο από το Ισραήλ!

S-300, S-400, Iskander με πυρηνικές κεφαλές στο Καλίνινγκραντ,
η Μόσχα βγάζει ότι διαθέτει, και προειδοποιεί ότι θα ισοπεδώσει όποιον περάσει τις κόκκινες γραμμές στη Συρία! 

Πρώτος στόχος η Βαλτική αν οι Δυτικοί προβούν σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία.

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι την Κυριακή θα γίνει σύγκλιση του Ισραηλινού Υπουργικού Συμβουλίου για «ανθρωπιστική παρέμβαση» στη Συρία, με λίγα λόγια, πολεμικό συμβούλιο κατά του Άσαντ μετά την καταιγίδα πυραύλων κρουζ από τις ΗΠΑ!

Δύο πολεμικά πλοία των ΗΠΑ στη Μεσόγειο τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού για πιθανή εκτόξευση πυραύλων κρουζ Τοmahawk απόψε!

Eίναι τα πλοία USS Porter και USS Ross που φέρουν 90 πυραύλους κρουζ Τοmahawk!

Ταυτόχρονα, εκτραχύνεται και άλλο η κατάσταση στην Ευρώπη μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ με το ενδεχόμενο ακόμη και προληπτικού πλήγματος να είναι  πλέον ορατό.

Ανώτερος Αμερικανός αξιωματικός του Πενταγώνου κατηγόρησε την Ρωσία για την τοποθέτηση στην Ευρώπη ( Καλίνινγκραντ) χερσαίων συστημάτων τα οποία δύναται να εκτοξεύσουν πυραύλους cruise κατά στρατιωτικών εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, κατά παράβαση του  «πνεύματος και της πρόθεσης» της  συνθήκης  πυρηνικών όπλων.

«Πιστεύουμε ότι οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει εσκεμμένα τους πυραύλους, προκειμένου να αποτελέσουν απειλή για το ΝΑΤΟ, στοχοποιώντας απόρρητες εγκαταστάσεις εντός της περιοχής ευθύνης του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο  στρατηγός Paul Selva, υπαρχηγός του αμερικανικού ΓΕΕΔ.

Η εφημερίδα New York Times, ήταν η πρώτη που ανέφερε για ανάπτυξη ρωσικών πυραύλων, σημειώνοντας ότι οι Ρώσοι διαθέτουν  δύο συντάγματα στην περιοχή του Καλίνινγκραντ και του  Kapustin Yar.

Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν, ο πρόεδρος της επιτροπής αμυντικών υποθέσεων τον περασμένο μήνα, ζήτησε να εξασφαλιστούν οι Η.Π.Α. από τις ρωσικές πυρηνικές δυνάμεις στην Ευρώπη, οι οποίες σημαδεύουν πλέον τους πάντες και τα πάντα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...