Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:Ενεργοποιήθηκε το «Υποβρύχιο της Αποκάλυψης»!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο πλανήτη με την παγκόσμια ανάφλεξη να βρίσκεται πολύ κοντά...
Η Ρωσία έχει έτοιμο σχέδιο αντεπίθεσης αν οι ΗΠΑ επιτεθούν ξανά, το οποίο δεν θα περιοριστεί μόνο στη Συρία αλλά περιλαμβάνει: τα Βαλκάνια, την Ουκρανία όπου έχουμε ήδη γενική επιστράτευση με 27.000 πολίτες να παίρνουν τα όπλα στη Νέα Ρωσία, τη Βαλτική όπου ο πρόεδρος Β.Πούτιν στέλνει το μεγαλύτερο υποβρύχιο στον κόσμο, το Dmitri Donskoy (TK-208), εκτοπίσματος στην επιφάνεια 24.000 τόνων και 48.000 τόνων υποβρυχίως, με Νατοϊκό κωδικό ''Τyphoon'' και εξοπλισμένο με 20 διηπειρωτικούς πυραύλους Bulava (κωδικός NATO SS-N-30)!

Σε περίπτωση νέας αμερικανικής επίθεσης η οποία δυστυχώς έρχεται όπως αποκάλυψε η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, η ρωσική απάντηση θα εξαπλωθεί!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής «είναι προετοιμασμένες να κάνουν περισσότερα» στη Συρία, προειδοποίησε η εκπρόσωπος της Ουάσινγκτον στα Ηνωμένα Έθνη, χαρακτηρίζοντας «πλήρως δικαιολογημένη» την πυραυλική επίθεση εναντίον αεροπορικής στρατιωτικής βάσης του συριακού καθεστώτος.

Οι ΗΠΑ έκαναν ένα πολύ μετρημένο βήμα, που ήταν «πλήρως δικαιολογημένο» όταν εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον της βάσης, σε αντίδραση για την πολύνεκρη επίθεση με τοξικά αέρια στην επαρχία Ιντλίμπ, είπε η πρεσβευτής Νίκι Χέιλι κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

«Είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε περισσότερα αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί», πρόσθεσε.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μείνουν άπραγες όταν χρησιμοποιούνται χημικά όπλα. Είναι ζωτικό εθνικό συμφέρον μας να αποτρέψουμε τη διάδοση και τη χρήση των χημικών όπλων», υπογράμμισε.

Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος της Ρωσίας κατηγόρησε ευθέως την Ουάσιγκτον για παραβίαση του διεθνούς δικαίου, ζητώντας από τον ΟΗΕ να λάβει μέτρα και να αποτρέψει τυχόν δεύτερη επίθεση στη Συρία.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε ότι το Πεντάγωνο ειδοποιήθηκε πως η λειτουργία του διαύλου επικοινωνίας των ένοπλων δυνάμεων της Ρωσίας με αυτές των ΗΠΑ, ο οποίος έχει στόχο να αποφεύγονται αθέλητες συγκρούσεις των αεροσκαφών τους στον εναέριο χώρο της Συρίας, θα κλείσει στις 00:00 (ώρα Ελλάδας)!

Για το λόγο αυτό η Μόσχα κάλεσε τον Στρατιωτικό Ακόλουθο των ΗΠΑ για να του ανακοινώσει την απόφαση.

Στη Συρία, συριακές και ρωσικές δυνάμεις τέθηκαν σε ύψιστη ετοιμότητα σε όλη τη χώρα

Οι Αμερικάνοι ψάχνουν να εμπλέξουν την Ρωσία στην δήθεν επίθεση με χημικά στο Ινλίμπ ως άμεσο αυτουργό!

Η εκπρόσωπος των ΗΠΑ, Nikki Haley, είπε ότι η Ρωσία και το Ιράν είναι οι υπεύθυνοι που επέτρεψαν τον σύμμαχο τους να «επιτεθεί» στο λαό του με χημικά όπλα.


Όσο αφορά, το υποβρύχιο Dmitri Donskoy (TK-208), κάθε πύραυλος έχει εμβέλεια 10.000 χλμ και μεταφέρει δέκα επανεισερχόμενα οχήματα, δηλαδή πυρηνικές κεφαλές των 150 κιλοτόνων η κάθε μία, (δηλαδή μπορεί να κτυπήσει μέχρι και 240 στόχους με 150 κιλοτόνους πυρηνική κεφαλή, επτά φορές ισχυρότερες από την βόμβα που κτύπησε την Χιροσίμα) και μπορεί να πλήξει σε 15′ την Δυτική Ακτή των ΗΠΑ!

Το συγκεκριμένο υποβρύχιο είναι το μόνο που είναι πλήρως επιχειρησιακό και ετοιμοπόλεμο καθώς έχει υποστεί πλήρη εκσυγχρονισμό σε όλα τα συστήματά του τόσο λειτουργίας όσο και εκτέλεσης των αποστολών με νέας γενιάς ηλεκτρονικά επίθεσης από την σειρά των έξι ναυπηγημένων και του έβδομου θαλάσσιου «γίγαντα».

Το υποβρύχιο είναι ικανό να παραμείνει στη θάλασσα χωρίς να βγει στην επιφάνεια για περίπου 180 ημέρες!
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...