Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

BOMBA στο ''EPSILON'':Εκτός Star Academy Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας;

Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο και πολυδιαφημισμένο τηλεοπτικό project του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON.

Το Star Academy, η μουσική ακαδημία του σταθμού ή το reality show αν προτιμάτε, έφτασε στο τηλεοπτικό τοπίο με τυμπανοκρουσίες.

Ο τηλεοπτικός σταθμός επένδυσε πολλά στο Star Academy και όλοι πίστευαν στην μεγάλη επιτυχία του σόου καθώς το κανάλι κατάφερε να κλείσει τα δυο πολύ δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

Ωστόσο το τηλεοπτικό project Star Academy θυμίζει τον Τιτανικό που βουλιάζει, καθώς εξαρχής άρχισε να «μπάζει νερά»...


Μετά την Χρύσα Ρώπα, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από την μουσική ακαδημία, φαίνεται πως και το δυο «όπλα» της εκπομπής, βρίσκονται λίγο πριν την αποχώρηση από το ναυάγιο που ακούει στο όνομα Star Academy.

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του MediaFree.gr η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας θα συναντηθούν με τον Φίλιππο Βρυώνη, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού, με σκοπό να συζητήσουν τα διαδικαστικά που αφορούν ένα βελούδινο διαζύγιο!

Ασφαλείς πληροφορίες τονίζουν πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, ωστόσο το αυριανό ραντεβού που έχει η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας με τον τηλεοπτικό σταθμό θα καθορίσει και την μετέπειτα πορεία τους στην μουσική ακαδημία.

Το ερώτημα που γεννάται, είναι τι θα συμβεί με τη μουσική ακαδημία, αν η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας αποχωρήσουν από το σόου.

Θα αντικαταστήσει το EPSILON τους δύο κριτές ή θα αποφασίσει να ρίξει αυλαία πρόωρα;


πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...