Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ SURVIVOR:Αποχώρησε από το παιχνίδι η Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Πανικός έχει ξεσπάσει στα  social media από την ώρα που έγινε γνωστό
ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρισε οικειοθελώς από το παιχνίδι επιβίωσης!

Ο Γιώργος Χρανιώτης στο επεισόδιο της Τρίτης αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι ενώ όπως ανέφερε είχε όλη την καλή διάθεση να την πείσει να μείνει.


Σύμφωνα με τα όσα είπε η δημοσιογράφος του Epsilon, η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «La Biri» το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης «Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου είναι και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά. Μίλησε και με τον ψυχολόγο της παραγωγής και φαίνεται ότι είναι δική της απόφαση γιατί δεν αντέχει άλλο».

«Ξέρουμε ότι τα γυρίσματα έχουν μια απόσταση 3 ημερών. Γίνονται γκρουπαριστά τα γυρίσματα; Τι γίνεται; Πριν ανακατευτούν όλοι με τα spoilers, πριν τη Μεγάλη Δευτέρα, όλοι έλεγαν ότι ο Χανταμπάκης ήταν ήδη στο ξενοδοχείο» πρόσθεσε αναφερόμενη στις ξαφνικές αλλαγές του Survivor και στις διαρροές που γίνονται νωρίτερα των 3 ημερών!

Η δημοσιογράφος και η εκπομπή La Biri δίνοντας αυτή την πληροφορία στον αέρα της εκπομπής βασίστηκαν και στη έντονη συνομιλία της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Γιώργου Χρανιώτη στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης.