Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ SURVIVOR:Αποχώρησε από το παιχνίδι η Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Πανικός έχει ξεσπάσει στα  social media από την ώρα που έγινε γνωστό
ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρισε οικειοθελώς από το παιχνίδι επιβίωσης!

Ο Γιώργος Χρανιώτης στο επεισόδιο της Τρίτης αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι ενώ όπως ανέφερε είχε όλη την καλή διάθεση να την πείσει να μείνει.


Σύμφωνα με τα όσα είπε η δημοσιογράφος του Epsilon, η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «La Biri» το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης «Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου είναι και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά. Μίλησε και με τον ψυχολόγο της παραγωγής και φαίνεται ότι είναι δική της απόφαση γιατί δεν αντέχει άλλο».

«Ξέρουμε ότι τα γυρίσματα έχουν μια απόσταση 3 ημερών. Γίνονται γκρουπαριστά τα γυρίσματα; Τι γίνεται; Πριν ανακατευτούν όλοι με τα spoilers, πριν τη Μεγάλη Δευτέρα, όλοι έλεγαν ότι ο Χανταμπάκης ήταν ήδη στο ξενοδοχείο» πρόσθεσε αναφερόμενη στις ξαφνικές αλλαγές του Survivor και στις διαρροές που γίνονται νωρίτερα των 3 ημερών!

Η δημοσιογράφος και η εκπομπή La Biri δίνοντας αυτή την πληροφορία στον αέρα της εκπομπής βασίστηκαν και στη έντονη συνομιλία της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Γιώργου Χρανιώτη στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...