Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ:Πουλάνε τη ΔΕΗ στην Τουρκική Elektrik Üretim!

ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ των αποκαλύψεων δεν έχει τέλος κι όσο ξετυλίγεται αποκαλύπτονται κι άλλα δυσάρεστα...

Η επίθεση στον Πάνο Σκουρλέτη από την Τουρκική Πρεσβεία, λίγες ώρες μετά την θέση του κατά του ξεπουλήματος της ΔΕΗ δεν προκάλεσε μόνο πονοκέφαλο στην Κυβέρνηση, αλλά τεράστιο πανικό στα «βαποράκια» που θέλουν να βάλουν χέρι στην μεγαλύτερη Ελληνική βιομηχανία, όπως έκανε η Deutsche Telekom με το κλείσιμο του ΟΤΕ!
(προσωρινά Comsote μέχρι να μετονομαστεί σε Telekom Greece όπως εγινε σε άλλες χώρες)


Στην εποχή της πληροφορικής, η Ενέργεια είναι πιο πολύτιμη κι απο χρυσάφι. Η Γερμανία κλείνοντας τα πυρηνικά εργοστάσια διψάει για φθηνή ενέργεια όπως τα υδροηλεκτρικά και ο λιγνίτης ενώ παράλληλα αναζητάει κοροϊδα για να πουλήσει την πανάκριβη πράσινη ενέργεια που δεν είναι ανταγωνιστική!

Ομοίως και η Τουρκία, η οποία έχει ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα την Ρωσία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικων (mfa.gov.tr) οι εισαγωγές ενέργειας στην Τουρκία είναι κατά 60% από την Ρωσία και 30% απο το εχθρικο Ιραν και η παραγωγή βασίζεται πάρα πολύ στο επίσης Ρωσικό πανάκριβο φυσικό αέριο κατά 40%!

Ετσι καθόλου τυχαία δεν ήταν η επίθεση προς όποιον Ελληνα πολιτικό είναι αντίθετος με το ξεπούλημα...

Τούρκος αξιωματούχος στo Ατhens Εnergy Forum 2017 που έγινε το περασμένο Φεβρουάριο, θεωρούσε την σημερινή κυβέρνηση ανίκανη να κάνει τις μεταρρυθμίσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις που απαιτούνται, αντίθετα από την προηγούμενη κυβέρνηση που «είχε πιο ανοιχτούς ορίζοντες» φέρνοντας σαν παράδειγμα την παραχώρηση, με συμβολικό τίμημα, των λιμανιών στο Αιγαίο σε Τουρκική εταιρία από τον Αδωνι Γεωργιάδη!

 
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...