Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Βουλιάζουν στο χάος τα Σκόπια:Εμφύλιες συγκρούσεις - Αλβανοί ύψωσαν την Αλβανική σημαία!

Συγκρούσεις έχουμε στο Κουμάνοβο όπου νωρίτερα Αλβανοί ύψωσαν
την Αλβανική σημαία καθώς έγινε επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων των Σκοπίων με συλλήψεις.

Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι με χιλιάδες πολίτες να βγαίνουν στους δρόμους διαδηλώνοντας κατά του Τ. Σόρος!

Πηγές των Σκοπίων αναφέρουν ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τη χώρα ως «δόλωμα» για την Μόσχα!Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση βίαιων διαμαρτυριών  και ταραχών  στην ΠΓΔΜ σε μια κίνηση που αποσκοπεί στην ευθεία υποκίνηση εμφυλίου πολέμου και μετέπειτα  στρατιωτικής σύγκρουσης με την Ρωσία.

Καθώς οι εντάσεις στην ΠΓΔΜ συνεχίζουν να αυξάνονται, πολλοί Σκοπιανοί έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια να «οδηγήσουν» τις οργανώσεις του Σόρος εκτός χώρας, πριν αυτές την φέρουν  στο χείλος της καταστροφής και της επίτευξης της  παγκοσμιοποιημένης ατζέντας του.


 
Η αναταραχή πηγάζει μετά την τεράστια ήττα του Προέδρου της χώρας  Γκιόργκε Ιβάνοφ στις εκλογές το 2016 , γεγονός που ώθησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης που εκπροσωπούν την αλβανική μουσουλμανική μειονότητα να σχηματίσουν μια συμμαχία ζητώντας την εξουσία.

Ο Ιβάνοφ αρνήθηκε να αποδεχθεί την προτεινόμενη κυβέρνηση συνασπισμού, υποστηρίζοντας ότι αυτή αποτελείται από μαριονέτες της  κυβέρνησης της Αλβανίας, έχοντας σκοπό την διάλυση του κρατιδίου.Σε απάντηση, οι διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα σε αυτό που ονομάζεται «Πολύχρωμη Επανάσταση», και αποτελεί μια διαμαρτυρία παρόμοιες με αυτές που οργανώθηκαν στα πρώην κράτη της ΕΣΣΔ η, συμπεριλαμβανομένης και της «επανάστασης των Ρόδων» στη Γεωργία, της «Πορτοκαλί Επανάστασης» στην Ουκρανία, και της «επανάστασης της Τουλίπας» στην Κιργιζία!


«Η σημερινή κυβέρνηση στην ΠΓΔΜ είναι κάτω από την πίεση των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, καθώς και τον Τζορτζ Σόρος.

Το πρόβλημα της έλλειψης ενθουσιασμού για τις  δυτικές κυρώσεις που αφορούσαν την Ρωσία και η αρχική συμφωνία για συμμετοχή στον αγωγό Turk Stream με τη Ρωσία, έβαλαν την ΠΓΔΜ στο στόχαστρο της νέας τάξης», έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό ο Ron Paul αμυντικός αναλυτής.

Η ΠΓΔΜ είναι βαθιά διαιρεμένη εθνοτικά, οι Σλάβοι αποτελούν την πλειοψηφία της χώρας, αρκετά μεγάλη είναι η μειονότητα των Αλβανών ενώ υπάρχει και μια μικρότερη ομάδα Τούρκων.
Τούρκοι και Αλβανοί  είναι κυρίως μουσουλμάνοι ενώ η Αλβανική είναι η επίσημη δεύτερη γλώσσα της χώρας η χρήση της οποίας  περιορίζεται από το νόμο.Οι  κίνδυνοι παρέμβασης  του Σόρος «βυθίζουν την ΠΓΔΜ  σε εμφύλιο πόλεμο, που κινδυνεύει επίσης να προκαλέσει ακόμη και παγκόσμιο  πόλεμο  μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν από τον  Ivanov να αποδεχθεί την προτεινόμενη κυβέρνηση συνασπισμού ενώ η Ρωσία έχει δηλώσει την υποστήριξη της στην θέση του Ιβάνοφ, κατηγορώντας  την Δύση ότι παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της ΠΓΔΜ για να  προωθήσει τη δική της ατζέντα.
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...