Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Σε πλήρη πολεμική έγερση η 1η τουρκική ταξιαρχία καταδρομών της εισβολής του Αττίλα!

Σε πλήρη πολεμική έγερση θα τεθεί η επίλεκτη τουρκική 1η Ταξιαρχία
καταδρομών από την Καισάρεια με την ευκαιρία της άσκησης με την ονομασία «Erciyes-2017» κατά την οποία θα εκτελεστεί πλήθος σεναρίων και ασκήσεων από  Τούρκους και καταριανούς.  

Η ταξιαρχία αυτή συμμετείχε στην «ειρηνευτική επιχείρηση Κύπρου» (όπως ονομάζουν οι νέο-οθωμανοί την αιματοβαμμένη εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο), και είναι πανέτοιμη για να δράσει οπουδήποτε απαιτηθεί, αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης της ταξιαρχίας.

Ο αρχηγός του Επιτελείου, Χερσαίων Δυνάμεων συνεχάρη την διοίκηση και το επιτελείο της  ταξιαρχίας σχετικά με την εναέρια ικανότητα του σχηματισμού οπουδήποτε απαιτήσουν οι συνθήκες ως προεόρτια της άσκησης με την επωνυμία Erciyes-2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί από αύριο. 

Ο σκοπός της άσκησης είναι το σενάριο εναέριας απόβασης σε άγνωστη περιοχή που έχει καταληφθεί από τον «εχθρό»  με σκοπό την εξουδετέρωση και την εξάλειψη του.Στην άσκηση θα συμμετάσχουν 4 ελικόπτερα γενικής χρήσης, διαφόρων τύπων,  4  μεταφορικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ και 4 C-130 
της τουρκικής και πλήθος επίλεκτων στρατιωτών. 

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται καθαρά για αεραποβατικού τύπου επιχείρηση  όπως αυτή που έγινε το  1974 στην μαρτυρική Κύπρο , η οποία θα έχει την συνδρομή των Καταριανών με τους οποίους ασκήθηκαν αρκετές φορές παλαιότερα οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στα πλαίσια συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας.

Όλες μα όλες οι τουρκικές στρατιωτικές ασκήσεις ανταποκρίνονται σε πραγματικά σενάρια που αφορούν επιδιώξεις της Άγκυρας,  και δεν υλοποιούνται» για τα μάτια του κόσμου», αυτό ας το κρατήσουμε ειδικά τώρα που  οι Τούρκοι ετοιμάζουν σωρηδόν αποβατικά, ελικόπτερα, μη επανδρωμένα αεροχήματα, και επίλεκτο προσωπικό...για κάτι «μεγάλο και πολύ σημαντικό». 


Ο ίδιος ο  Ερντογάν έχει δηλώσει άλλωστε  ότι εάν και εφόσον οι Κύπριοι ξεκινήσουν έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ, τον Ιούνιο  για την αναζήτηση υδρογονάνθρακα  «εμείς θα επέμβουμε»…και σαφώς το εννοεί.  

Πληροφορίες κάνουν λόγο για εντολή στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να «προετοιμαστούν» να εκτελέσουν ενδεχομένως ακόμη και σενάριο 
«στρατιωτικής επέμβασης». 

Άλλωστε πριν μερικές ημέρες η Άγκυρα δώρισε ένα μεγάλο αποβατικό και δύο μικρότερα στις κατεχόμενες δυνάμεις , ενώ «ακούγεται» η ενίσχυση τους με Τούρκους κομάντος.

Η ουσία όμως είναι ότι η Κύπρος μας είναι στην μέση αυτών των  «αρπακτικών» και οι οιωνοί είναι δυσοίωνοι για όλους.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...