Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ:Πρόβα πολέμου από την Τουρκία - Γέμισε ο ουρανός από αλεξιπτωτιστές!

Πολεμικά σενάρια απεργάζεται η τουρκική στρατιωτική ηγεσία
εδώ και αρκετές ημέρες μετά την απίστευτη επιστολή «διαμαρτυρίας»
στον ΟΗΕ, τα οποία «δοκιμάζει» στην πράξη για τις επίλεκτες τουρκικές δυνάμεις.

Συγκεκριμένα γέμισε ο ουρανός στην Καισάρεια από εκατοντάδες Τούρκους αλεξιπτωτιστές οι οποίοι πραγματοποίησαν ρίψη από  ελικόπτερα CHINOOK  και μεταφορικά αεροσκάφη  C-130 και C-160. Πρόκειται για δυνάμεις της επίλεκτης  1ης Ταξιαρχίας καταδρομών που από σήμερα προετοιμάζονται εντατικά…άγνωστο για πού.


Την ίδια στιγμή τουρκικός στολίσκος κατευθύνεται στην Κύπρο ενώ πληροφορίες κάνουν  λόγο και για προετοιμασία δυνάμεων πεζοναυτών. 

Αποβατικά πλοία άλλωστε στην Κύπρο διαθέτουν οι νεο-οθωμανοί για να «κάνουν την δουλειά τους» μετά την αποστολή ενός μεγάλου και δύο μικρότερων πριν ένα μήνα. 
Επ’ ευκαιρία της της άσκησης με την ονομασία «Erciyes-2017», εκτελείται πλήθος  πλήθος σεναρίων  από  Τούρκους και Καταριανούς , αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Η ταξιαρχία αυτή συμμετείχε στην «ειρηνευτική επιχείρηση Κύπρου» (όπως ονομάζουν οι νέο-οθωμανοί την αιματοβαμμένη εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο), και είναι πανέτοιμη για να δράσει οπουδήποτε απαιτηθεί, αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης της ταξιαρχίας.
Στις ρίψεις των Τούρκων αλεξιπτωτιστών χρησιμοποιούνται και αεροσκάφη CASA CN-235 ενώ παρακολουθείται από ανώτερους και ανώτατους Τούρκους αξιωματικούς .
Κύριο σενάριο είναι η μαζική ρίψη αλεξιπτωτιστών με την χρήση μεταφορικών αεροσκαφών από την 12η βάση Αερομεταφορών με αεροσκάφη  C-130 και C-160, τα οποία  «άδειασαν» 200 αλεξιπτωτιστές στην περιοχή, με στόχο την κατάληψη της από τον «εχθρό».


Σημειώνεται επίσης η ευρεία χρήση 11 μεταφορικών ελικοπτέρων  CH-47F Chinook τα οποία χρησιμοποιήθηκαν πέρυσι και φέτος.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται καθαρά για αεραποβατικού τύπου επιχείρηση  όπως αυτή που έγινε το  1974 στην μαρτυρική Κύπρο, η οποία θα έχει την συνδρομή των Καταριανών με τους οποίους ασκήθηκαν αρκετές φορές παλαιότερα οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στα πλαίσια συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι περισσότερες τουρκικές στρατιωτικές ασκήσεις ανταποκρίνονται σε πραγματικά σενάρια που αφορούν επιδιώξεις της Άγκυρας,  και δεν υλοποιούνται  «για τα μάτια του κόσμου», καταδεικνύοντας ότι ετοιμάζουν το επίλεκτο  στρατιωτικό προσωπικό  τους...για κάτι «μεγάλο και πολύ σημαντικό» με κατεύθυνση την Κύπρο…ξεκάθαρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...