Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:Και επίσημα ελεύθερος ο Ακης Τσοχατζόπουλος!

Από το απόγευμα της Πέμπτης ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι και επίσημα ελεύθερος!

Ο πρώην υπουργός, του οποίου η αποφυλάκιση καθυστέρησε για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους τις τελευταίες μέρες, πέρασε την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού αφού πρώτα κατέβαλε το ποσό των 2.000 ευρώ που αφορά στην εξαγορά της καταδίκης του για το πόθεν έσχες άλλους 6 μήνες και στην προσαύξηση για τα δικαστικά έξοδα.

Η Βίκυ Σταμάτη μετά την μη χθεσινή του αποφυλάκιση είχε εξοργιστεί και κατά την έξοδό της, από τις φυλακές Κορυδαλού όπου είχε πάει να επισκεφθεί τον σύζυγό της στο νοσοκομείο, είχε δηλώσει ότι πως αν δεν αποφυλακιστεί χθες ο σύζυγός της, θα τα τινάξει όλα στον αέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός κατάφερε με τη βοήθεια φίλων του να συγκεντρώσει τα 200.000 ευρώ και να πληρώσει την εγγύηση για να βγει από τη φυλακή.

Ακης Τσοχατζόπουλος:«Σήμερα σταματά ο βασανισμός μου…»
«Σημερα είναι σημαντική μέρα για μένα, γιατί σταμάτα ο βασανισμός και ο εγκλεισμός μου από τις κυβερνήσεις Παπανδρεου και Σημίτη», είπε ο πρώην υπουργός, στους δημοσιογράφους που ανέμεναν την έξοδό του από τις φυλακές.
Η υγεία μου δεν είναι πολύ καλή, έκανα χειρουργείο ανοικτής καρδιάς. Τώρα θα δω το γιό μου. Σε καμμιά βδομάδα ελπίζω να συνέλθω», συμπλήρωσε. 
crashonline
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...