Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:Η Τουρκία εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο - στόχος κρίσιμες στρατιωτικές εγκαταστάσεις!

Η Τουρκία προχώρησε σε δοκιμαστική εκτόξευση
του πρώτου βαλλιστικού τύπου πυραύλου «Bora» στην επαρχία της Σινώπης στην Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Fikri Iσık σήμερα στις 11 Μαΐου.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την Σύνοδο των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ της Βαλκανικής και οπωσδήποτε στέλνει μήνυμα προς την Ελλάδα. Αναμφισβήτητα με την εκτόξευση αυτή τελειώνουν οι εικασίες για τεχνολογίες μακέτες. Δυστυχώς για εμάς…

Ξεκάθαρα η Αγκυρα θα εφαρμόσει προληπτικό πλήγμα.

«Το βλήμα έχει εμβέλεια 280 χιλιομέτρων και πραγματοποιήθηκε στην Σινώπη. Δεν κτύπησε συγκεκριμένο στόχο απλά έπεσε στην Μαύρη Θάλασσα αυτή τη στιγμή. Η Τουρκία κατασκευάζει τώρα τους δικούς της πυραύλους. Έχουμε κερδίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση », δήλωσε ο Iσık στον ιδιωτικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα A Haber, περιγράφοντας την εκτόξευση ως» επιτυχημένη».

Ο πύραυλος αναπτύχθηκε από την Roketsan, και διαθέτει βεληνεκές 280 χιλιομέτρων. Διαθέτει  επίσης αποτελεσματική δύναμη πυρός με την κεφαλή του  να φτάνει τα 470 κιλά!

Εφόσον οι Τούρκοι συνεργάζονται όμως στενά με τους Πακιστανούς που έχουν την απαραίτητη  πυραυλική τεχνογνωσία, είναι θέμα χρόνου να παράγουν πυραύλους εμβέλειας 1000 χλμ αποκτώντας την δυνατότητα στρατηγικού πλήγματος εναντίον της Ελλάδος.  

Έτσι καθίσταται επιτακτική ανάγκη τα αμερικανικά αντιτορπιλικά με σύστημα Aegis τα οποία πρόκειται να παραλάβουμε να διαθέτουν πυραύλους αναλόγου βεληνεκούς για να υπάρχει «στρατηγική ισορροπία» στην περιοχή μας. 
πηγη 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...