Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΤΩΡΑ - ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ:Τρένα μεταφέρουν χιλιάδες τόνους οπλισμού σε Βαλτική-Ευρώπη - Ανοιξαν οι αποθήκες στην Γερμανία!

Πρωτοφανείς εικόνες μας έρχονται από τις ΗΠΑ-Βαλτική-Ευρώπη
που δείχνουν ένα και μόνο πράγμα: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται εντατικά για τουλάχιστον δύο μέτωπα!

 Οι ΗΠΑ από τις ερήμους του Ισραήλ, τις πυκνές ρεματιές της Βοσνίας έως τα πυκνά δάση με τα κωνοφόρα δέντρα της Βαλτικής  πραγματοποιούν στρατιωτικές ασκήσεις σε μια προσπάθεια στρατηγικής περικύκλωσης μιας τεράστιας έκτασης έναντι της Μόσχας,  αλλά αποστέλλοντας και ξεκάθαρο «μήνυμα». 
«Είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε λόγω των τεραστίων συμφερόντων μας»


Στην Γερμανία, οι ΗΠΑ άνοιξαν τις αποθήκες οπλισμού μακράς διάρκειας στο Dülmen γεγονός που θα τους βοηθήσει σε περίπτωση άμεσης ανάπτυξης στην Ευρώπη. 


Στις ΗΠΑ σε διάφορες πολιτείες απλοί κάτοικοι γίνονται μάρτυρες πρωτοφανών πολεμικών προετοιμασιών, στη Φλόριντα  4 τρένα μετέφεραν μια ολόκληρη Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, το ίδιο και στα σύνορα Colorado-Wyoming κοντά στον αυτοκινητόδρομο 85,  στο Illinois εντοπίστηκαν τρένα με άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα, στο Ohio με κατεύθυνση ανατολικά τρένα γεμάτα πολεμικό φορτίο διέσχιζαν την περιοχή.
Μεγάλα στρατιωτικά κομβόι εντοπίστηκαν στην Washington (state), Δυτική Ακτή, Alabama με κατεύθυνση ανατολικά.


Aλλά και στις υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. 

Στρατιωτικά κομβόι από τον Καναδά διασχίζουν τους δρόμους της Λετονίας, Αμερικανικά στρατεύματα μετακινούνται στην Φινλανδία, 4 πολωνικά F-16 στην Λιθουανία, γαλλικά άρματα μάχης και τεθωρακισμένα μαζί αμερικανικά F-35 και βρετανικά στρατεύματα στην Εσθονία, άλλα δύο F-35 στην Βουλγαρία, βρετανικά Typhoons στην Ρουμανία μαζί με γαλλικά στρατεύματα, αμερικανικά α/κ πυροβόλα Paladin M109A6 στην Πολωνία.

Την ίδια ώρα τα πυκνά δάση της Εσθονίας έχουν πάρει » φωτιά» από τις βολές των αμερικανικών αρμάτων.

«Περίπου 2.300 ξένους στρατιώτες από 13 χώρες λαμβάνουν μέρος στην άσκηση του  ΝΑΤΟ μαζί με τον εσθονικό στρατό. Συνολικά, περίπου 9.000 στρατιωτικοί συμμετέχουν από τις 08 έως της 26 Μαΐου», αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Εσθονίας.Οι ασκήσεις πραγματοποιούνται με ορίζοντα τριών εβδομάδων σε διάφορα μέρη της χώρας, τα περισσότερα από αυτά στα βόρεια και βορειοανατολικά της Εσθονίας, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία.

Παράληλα, εξελίξεις ραγδαίου τύπου έχουμε στις σχέσεις Ρωσίας-ΝΑΤΟ και ειδικά σε Μαύρη θάλασσα-Βαλτική με την Ρωσία να προετοιμάζεται να  εκτελέσει στρατιωτικές ασκήσεις μαμούθ και να ανακοινώνει το μέγεθος του στρατού της στα 2 εκατομμύρια άνδρες  έτοιμους να προασπίσουν την ακεραιότητα της Ρωσίας.

Όλα αυτά  συμβαίνουν ενώ διαφημίζεται η προσέγγιση ΗΠΑ και Ρωσίας μετά το ταξίδι Λαβρώφ στην Ουάσιγκτον. Σκεφτείτε  που να μην πήγαινε τι θα είχαμε...

Οι Αμερικανοί  βλέποντας την ραγδαία άνοδο της Ρωσίας  και την ισχυροποίηση της με πρωτόγνωρα οπλικά συστήματα μαζί με την άνοδο της Γερμανίας που θέλει να κυριαρχήσει στην ΕΕ, αποφάσισαν να επανατοποθετήσουν « τα πράγματα» εκεί που ήταν το 1945.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...