Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ:Στρατιωτικές φάλαγγες αποβιβάζουν τα αρματαγωγά στα νησιά μας!

Σήμερα το πρωί μια φάλαγγα από στρατιωτικά φορτηγά
ξεφόρτωσε  στη Νάξο αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων του νησιού!

Το αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού κατέφθασε στις 6:30 το πρωί στο λιμάνι της Νάξου και λίγο αργότερα έβγαλε στο νησί 15 στρατιωτικά οχήματα!


Σύμφωνα με πληροφορίες του www.naxostimes.gr από στρατιωτικές πηγές, τα 15 στρατιωτικά οχήματα κατέφθασαν στη Νάξο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα οχήματα του στρατού ξηράς θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στο νησί.Ωστόσο, σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στο χώρο του αεροδρομίου της Νάξου, στρατιωτική άσκηση στην οποία συμμετέχουν τα οχήματα που αποβιβάστηκαν το πρωί από το αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού στο νησί.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από δεκαπέντε ημέρες το Χόβερκραφτ «Κέρκυρα» πραγματοποίησε μεμονωμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση στην οποία περιλαμβάνονταν προσγειάλωση στην παραλία Πυργάκι της Νάξου.  

«Αν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που λαμβάνουν μέρος στην άσκηση«Θαλασσόλυκος», στο Αιγαίο, προχωρήσουν σε βολές επιφανείας θα έχουμε κλιμάκωση της έντασης», προειδοποίησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και μπαίνουμε ολοταχώς σε μια πολεμική περίοδο!

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ γνωρίζει τι ξεφόρτωσε το ΠΝ στο νησί αλλά για ευνόητους λόγους δεν πρόκειται να αναφέρουμε.Το ίδιο έγινε και σε άλλα νησιά και όχι μόνο τα ακριτικά...

Σε μια κρίσιμη παράμετρο, το υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία που τράβηξε ο δορυφόρος Göktürk-1 που τέθηκε σε τροχιά γύρω από τη Γη πριν από έξι μήνες.

Η φωτογραφία απεικονίζει το μνημείο «Σταματά Διαβάτη» στο Γκελιμπολού που κατασκευάστηκε στη μνήμη των Τούρκων στρατιωτών που πολέμησαν στο Τσανάκκαλε.
Ο δορυφόρος έχει τραβήξει περισσότερες από 1.000 δοκιμαστικές φωτογραφίες από την εκτόξευση του στο διάστημα ακριβώς απέναντι από τη Λήμνο.

Τα νησιά του Αιγαίου λοιπόν μπαίνουν για τα καλά στο στόχαστρο της Άγκυρας, η οποία αυξάνει πλέον τις δυνατότητες και να μέσα να πλήξει ελληνικούς στρατιωτικούς στόχους. Και βεβαίως δεν είναι μόνο οι πύραυλοι Bora, ούτε ο δορυφόρος Göktürk-1, αλλά το εξοπλιστικό κρεσέντο της Τουρκίας τα τελευταία χρόνια.

Από αύριο παίρνει φωτιά σχεδόν ολόκληρο το Αιγαίο πέλαγος από την εκτέλεση τουρκικής άσκησης με την επωνυμία «DENİZKURDU-2017», με την οποία δίνεται η δυνατότητα στην Άγκυρα να πραγματοποιήσει…από απλή επίδειξη τουρκικής ναυτικής ισχύος…μέχρι σοβαρή πρόκληση πολεμικού επεισοδίου οπουδήποτε στο Αιγαίο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...