Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΤΩΡΑ - ΧΑΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στην αίθουσα
της Ολομέλειας στη Βουλή, με τον Ηλία Κασιδιάρη να σπρώχνει τον Νίκο Δένδια!

Μάλιστα, οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πέταξαν νερά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο μέσα στην αίθουσα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι κύριοι Κασιδιάρης και Δένδιας είχαν μία λεκτική κόντρα, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπρωξε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής μιλούσε από τα έδρανα και εκείνη τη στιγμή πέρασε από μπροστά του ο κ. Δένδιας, με κατεύθυνση προς την έξοδο, χωρίς να του απευθύνει τον λόγο.


«Μην περνάς από μπροστά μου, δεν βλέπεις ότι μιλάω;», του είπε σε έντονο ύφως, και με ανοιχτό το μικρόφωνο, ο Ηλίας Κασιδιάρης και τον έσπρωξε.

Ο Νίκος Δένδιας σταμάτησε και του ζήτησε τον λόγο. 

Τότε ο χρυσαυγίτης βουλευτής είπε: «Οταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου», και στη συνέχεια επικράτησε το απόλυτο χάος.

Βουλευτές καταγγέλλουν πως ο Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε βίαια τον Νίκο Δένδια, ενώ οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες του πέταξαν τα μπουκάλια με νερό που είχαν στα έδρανά τους. 

Τη στιγμή του επεισοδίου σταμάτησε η ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της Βουλής και όταν η εικόνα επέστρεψε ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας έλεγε «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης».
Μάλιστα καλούσε τη φρουρά μέσα στην αίθουσα: «Φρουρά, φρουρά! Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη!».Για «στημένο επεισόδιο από τα κόμματα του μνημονίου» έκανε λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του αναφέρει:
«Ενώ τεκμηρίωνα την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου, ένας βουλευτής - από αυτούς που παρέδωσαν την χώρα στους ξένους τοκογλύφους - με διέκοψε παράνομα και με προκάλεσε με σκαιό τρόπο, με σκοπό να δημιουργήσει βίαιο επεισόδιο, για να μην ακούει ο Λαός ότι η βουλή παραδίδει την Εθνική μας Κυριαρχία.

»Τον απώθησα, ως όφειλα, για να περιφρουρήσω το δικαίωμά μου να μιλάω ελεύθερα εντός κοινοβουλίου. Δεν τον χαστούκισα, ούτε τον γρονθοκόπησα, όπως ψευδώς αναφέρουν τα κομματόσκυλα και τα κανάλια της διαπλοκής.

»Στη συνέχεια αποχώρησα από την αίθουσα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την άθλια συμπαιγνία όλων των μνημονιακών κομμάτων από Σύριζα μέχρι ΝΔ, που καταλύουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και έχουν υποδουλώσει την χώρα στα δεσμά των ξένων τοκογλύφων».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...