Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν ξυλοφόρτωσε Ελληνες και Κούρδους μέσα στις ΗΠΑ!

Μπάχαλο ΗΠΑ - Τουρκίας στο κουρδικό με διάβημα State Department
και έρευνα της Αστυνομίας για συλλήψεις των Τούρκων μπράβων!

Ανυποχώρητοι εμφανίζονται Ρ.Τ.Ερντογάν και Ν.Τραμπ στο θέμα των Κούρδων της Συρίας με τους πρώτους τόνους οπλισμού να έχουν φθάσει ήδη στα χέρια των Κούρδων. 

Ο «Σουλτάνος» σκληραίνει ακόμη περισσότερο τη στάση του ενώ οι ΗΠΑ από τον οπλισμό που παραδίδουν δείχνουν τον επόμενο στόχο τους, την ίδρυση κουρδικού κράτους.
Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν Αντιαεροπορικά πυροβόλα ZSU23-4 (4x 23mm) , αντιαεροπορικό πυροβόλο ZU-23-2 (23mm) , Αντιαεροπορικό πολυβόλο KPV(14.5mm), Οχήματα και πολυβόλα DsHk (12.7mm),  Τεθωρακισμένα οχήματα 4X4 Cougar MRAP,  Τεθωρακισμένα οχήματα IGA Guardian,  Τυφέκια M4,  Αντιαρματικοί πύραυλοι MILAN ATGM, Αντιαρματικοί πύραυλοι FGM-148 Javelin αναφέρει δημοσίευμα. Ολα από αποθέματα του συριακού/ιρακινού στρατού καθώς και από το Ανατολικό μπλοκ.
Ολα αυτά τη στιγμή που Τούρκοι παρακρατικοί και άντρες της ασφάλειας της τουρκικής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον όρμησαν πάνω σε Κούρδους που φώναζαν συνθήματα κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Με γροθιές και κλωτσιές χτύπησαν όσους βρέθηκαν στον δρόμο τους, ακόμη και γυναίκες!
Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην πορεία Αρμενίων και Ελλήνων.
Κούρδοι και Αρμένιοι καταγγέλλουν ότι τα πρωτοπαλίκαρα του σουλτάνου όρμησαν πάνω τους ενώ εκείνοι διαδήλωναν ειρηνικά έξω από την τουρκική πρεσβεία.

Για πρωτοφανείς εικόνες που έζησαν όσοι έδωσαν το παρών στις συγκεντρώσεις έκανε λόγο ο ανταποκριτής του Alpha από την Ουάσινγκτον, μιλώντας για επιθέσεις ανθρώπων που βγήκαν μέσα από την πρεσβεία. Σύμφωνα με τον ίδιο, προκαλεί τεράστια ερωτηματικά η στάση της αστυνομίας, καθώς έγιναν μόνο δύο συλλήψεις!

Πριν λίγο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ διαμαρτυρήθηκε στην τουρκική πρωτεύουσα για τα χθεσινά επεισόδια έξω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις της πρεσβείας της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον, τα οποία προκάλεσαν φρουροί του ισλαμιστή προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.


Η Μητροπολιτική Αστυνομία της Ουάσιγκτον δημοσιοποίησε την πρόθεσή της για να προχωρήσει σε συλλήψεις των δραστών, οι οποίοι ανήκουν στο προσωπικό της τουρκικής προεδρίας και της τουρκικής πρεσβείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Αμερικανοί ζήτησαν από τους Τούρκους να δώσουν στοιχεία των αστυνομικών και των συνεργατών της τουρκικής πρεσβείας, που φαίνονται στα βίντεο να κτυπούν βάναυσα Κούρδους διαδηλωτές.

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...