Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΤΩΡΑ - ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ!

Τελευταία προειδοποίηση προς την Ελλάδα έστειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν,
μέσω του Ρώσου πρωθυπουργού.

Ο Ντμίτρι Μενβέντιεφ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη σύνοδο κορυφής του οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών του Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) στην Κωνσταντινούπολη, υπογράμμισε πως η Ρωσία βρίσκεται σε συνομιλίες τόσο με την Ελλάδα όσο και με τη Βουλγαρία, για το σημείο εισόδου στην ευρωπαϊκή ήπειρο του αγωγού φυσικού αερίου «Turkish Stream».

«Ακόμη και αυτή τη στιγμή στο πλαίσιο των συνομιλιών που διεξάγουμε με διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, προσπαθούμε να δούμε που θα βρίσκεται το καλύτερο σημείο εισόδου του αγωγού στην Ευρώπη. 

Υπάρχουν διάφορες προτάσεις. Οι συνομιλίες διεξάγονται με μια ολοκληρη σειρά ευρωπαϊκών χωρών, είναι η Ελλάδα και η Βουλγαρία. Όμως μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις στην πορεία», υπογράμμισε ο Ρώσος πρωθυπουργός, ενώ τόνισε ότι «η υλοποίηση των σχεδίων στην επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαρτάται από τις αποφάσεις των ευρωπαϊκών χωρών.

Δεν θέλουμε να επιβληθούμε σε κανέναν. Ξεκινάμε από το ότι πρόκειται για ένα αμοιβαία επωφελές έργο, και υπό αυτή την προσέγγιση πρέπει να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις», πρόσθεσε.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, η Ρωσία μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία την οποία πρέπει να αρπάξουμε. Ήδη η Ελλάδα έχει «μαχαιρώσει» αρκετές φορές την ομόδοξη χώρα, η οποία συνεχίζει να μας θεωρεί σημαντικό παράγοντα.
voicenews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...