Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Πληροφορίες για πραξικόπημα και απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν!

Εντονες είναι οι πληροφορίες για νέο πραξικόπημα
ή και δολοφονία του Ρ.Τ.Ερντογάν και πιθανότατα αυτός ήταν και ο λόγος της εξαφάνισης του. Φαίνεται ότι η ΜΙΤ τον έσωσε και πάλι τελευταία στιγμή!

Πληροφορίες των τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών ανέφεραν σενάριο δολοφονίας του Ερντογάν κατά την τελετή παραλαβής επιθετικών ελικοπτέρων ΑΤΑΚ!

Συγκεκριμένα στην κατοχή της ΜΙΤ ήρθαν  πληροφορίες που μεταβιβάστηκαν αμέσως στην  Προεδρία, σύμφωνα με τις οποίες  5 μήνες μετά το πραξικόπημα της 15ης  Ιουλίου υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο μιας νέας  δολοφονικής  απόπειρας.

Ως γνωστό ακυρώθηκε η παρουσία του Ερντογάν στην συγκεκριμένη τελετή διότι οι ανακρίσεις είχαν βγάλει πληροφορίες για νέο «δολοφονικό κτύπημα» εναντίον του , ειδικά με την παρουσία του εν λόγω Ταξιάρχου που στην συνέχεια συνελήφθη.

Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν  ότι ομάδα κεμαλιστών αξιωματικών του στρατού ετοιμάζει ένα νέο στρατιωτικό πραξικόπημα!

Πολλές πληροφορίες που διοχετεύονται στον τουρκικό Τύπο, αναφέρουν πυρήνα αξιωματικών με έδρα την Σμύρνη και την ευρύτερη περιοχή του Πόντου, οι οποίοι ετοιμάζουν την δική τους αντίδραση στον «κατήφορο» που έχει πάρει ο Σουλτάνος.Δεν πρέπει να μας διαφεύγει επίσης το γεγονός  ότι εκατοντάδες Τούρκοι στρατιωτικοί «γυροφέρνουν» τα βουνά από τον Ιούλιο του 2016 , παραμένοντας ασύλληπτοι και έχοντας σκοπό είτε να μεταβούν στην Ελλάδα, είτε να ετοιμάσουν νέα εξέγερση. 

Το σίγουρο όμως αυτή την φορά είναι ότι απλά οι επίδοξοι πραξικοπηματίες θα στοχεύσουν κατευθείαν τον Ερντογάν και μόνο αυτόν, διότι η «απώλεια του» φτάνει και περισσεύει για να πάρουν τα ηνία της χώρας στην συνέχεια!

Η ουσία όμως είναι ότι ο Ερντογάν έχει δημιουργήσει ένα «Αρχιπέλαγος γκούλαγκ» μέσα στην ίδια του την  χώρα με 50.000 συλληφθέντες  σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς.


Ξεχνώντας  όμως ότι όλοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί, αστυνομικοί και λοιποί  έχουν γαλουχηθεί με κεμαλικές ιδέες και συμπεριφορά και αυτοί οι ίδιοι αργά ή γρήγορα θα τον στοχοποιήσουν.
πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...