Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:Φόβοι ότι ο μελλοθάνατος Ρ.Τ.Ερντογάν θα διατάξει επίθεση μέσα στο καλοκαίρι!

Άσχημα είναι τα πράγματα στην Κύπρο από την πρόθεση του Σουλτάνου
Ερντογάν να «χτυπήσει» πλέον στα ίσια ενώ προκαλεί καθημερινά σε ολόκληρη την θαλάσσια έκταση της κυπριακής ΑΟΖ με την έκδοση ΝΟΤΑΜ αλλά και διάφορες άλλες ενέργειες. 

To σκηνικό επιβαρύνεται περαιτέρω και από τις πληροφορίες που υπάρχουν για την κατάσταση υγείας του Ρ.Τ.Ερντογάν που όπως λένε πολλοί χρειάζεται πλέον και ψυχίατρο...

Πριν λίγο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε να απαγορευτεί η χρησιμοποίηση της λέξης “αρένα” στις ονομασίες των τουρκικών γηπέδων, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για έναν όρο που δεν προέρχεται από την τουρκική γλώσσα και επιπλέον παραπέμπει στις συγκρούσεις των μονομάχων με άγρια θηρία.

“Είμαι κατά της αρένας. Ξέρετε τι έκαναν στις αρένες στο παρελθόν; Άνθρωποι διαμελίζονταν από ζώα” είπε ο Τούρκος πρόεδρος σε μια ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη, κατά τη διάρκεια μιας τελετής απονομής των πτυχίων σε σπουδαστές θρησκευτικών σχολών. “Έδωσα οδηγίες στο υπουργείο (Αθλητισμού) να καταργηθεί η λέξη αρένα από τις ονομασίες των σταδίων”, πρόσθεσε.

Οπως γίνεται κατανοητό, ένας μελλοθάνατος που δεν έχει τίποτα να χάσει είναι ακόμη πιο επικίνδυνος.

Ο Κύπριος πρόεδρος φοβάται ότι η Κύπρος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο εκτός της Ελλάδος δεν θα έχει άλλον «σοβαρό» υποστηριχτή για την δημιουργία ενός «τείχους αναχαίτισης» των τουρκικών προκλήσεων. 


Για αυτό και απευθύνεται εμμέσως στον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν δια μέσου του ρωσικού ΜΜΕ ότι τα πράγματα «δεν πάνε καθόλου καλά» και το καλοκαίρι θα είναι «καυτό και επικίνδυνο» για αυτό απαιτείται η στενή παρουσία του ρωσικού στόλου Μεσογείου.    

Υπενθυμίζουμε ότι η ρωσική αρμάδα συμμετέχει ενεργά στον αγώνα εναντίον του ISIS και συγχρόνως με την παρουσία της στα νερά της Ανατολικής Μεσογείου αποτελεί την αιχμή του δόρατος της προσπάθειας της Ρωσίας να αποκαταστήσει την επιρροή της στην περιοχή μετά από δυο δεκαετίες.

Η Ρωσία μπορεί πραγματικά να διαδραματίσει ένα θετικό ρόλο τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα αλλά το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ απαγορεύουν ακόμα και τις διεθνείς επαφές Ελλήνων με Ρώσους αξιωματούχους...!

Έρχεται πόλεμος ή τουλάχιστον σφοδρή σύγκρουση Ελλήνων και Τούρκων για τα πετρέλαια του Αιγαίου για τα οποία το 2010 σε μυστική σύσκεψη Τούρκοι στρατηγοί είπαν ότι αξίζει ακόμη και  πόλεμος με την Ελλάδα!

Οφείλουμε  ως Έλληνες να ορθώσουμε ανάστημα τώρα αυτήν ειδικά την περίοδο που όλοι «σκύβουν»,  και να δράσουμε όπως το 1940 αλλιώς η ιστορία θα είναι αμείλικτη μαζί μας.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...