Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ:Η ΒΑΣΗ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!

Η στρατιωτική (μυστική) βάση που αποκαλύφθηκε πρόσφατα
με την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, αποτελούσε το κορυφαίο μυστικό πολικό συγκρότημα, ζωγραφισμένο στο κόκκινο, λευκό και μπλε της σημαίας της χώρας!

Εκεί μπορούν να ζήσουν επί 18 μήνες 150 στρατιώτες, ενώ έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει πολεμικά, πυρηνοκίνητα αεροπλάνα!

Όποιος δοκιμάσει να την ψάξει μέσω google earth θα δει το απόλυτο χιόνι! 
Βρίσκεται στην απομακρυσμένη Αλεξάντρα Λαντ (Alexandra Land) στο αρχιπέλαγος Φραντς Ζοζέφ (Franz Josef) του Αρκτικού Ωκεανού.

Ενώ τμήματα της βάσεως παραμένουν απόλυτα μυστικά, το υπουργείο Αμύνης της χώρας, έδωσε μια γεύση από το κτίριο.

Το πενταόροφο (!) συγκρότημα, το οποίο ονομάζεται Ναγκούρσκι (Nagursky), είναι χτισμένο στα βόρεια σύνορα της Αρκτικής με την Ρωσία.
Στο εσωτερικό του, υπάρχουν αίθουσες κινηματογράφου, πινγκ-πονγκ και…μπιλιάρδου, ενώ σχεδιάζεται επίσης ένα στούντιο στρατιωτικής τέχνης!

Στις αρχές του 2017, αναφέρθηκε ότι η Μόσχα αρχίζει να κατασκευάζει πυρηνικά παγοθραυστικά, καθώς θέλει να πρωτοστατήσει στην κυριαρχία της πολικής περιοχής, έναντι των παραδοσιακών της αντιπάλων, τον Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Νορβηγίας, καθώς και της Κίνας.
Η Αρκτική εκτιμάται, ότι διαθέτει περισσότερα αποθέματα υδρογονανθράκων από την Σαουδική Αραβία, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Γεωλογικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, τα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου αντιστοιχούν σε 412 δισεκατομμύρια βαρέλια (!!!) πετρελαίου, περίπου το 22% του παγκόσμιου πετρελαίου και φυσικού αερίου.


Οι χαμηλές τιμές του πετρελαίου και οι δυτικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Μόσχα για την Ουκρανία, το Κρεμλίνο ετοιμάζεται για την μεγάλη αντεπίθεση…

Κατασκευάζει τρία πυρηνικά παγοθραυστικά, για να ενισχύσουν το στόλο της με περίπου 40 πλοία, από τα οποία έξι είναι πυρηνοκίνητα, ενώ σημαντικός και άγνωστος θα είναι ο ρόλος της βάσεως…


(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ…ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ, ΜΙΛΑΜΕ 
ΓΙΑ «ΑΛΛΑ» ΠΡΑΓΜΑΤΑ…)

Από Συντακτική ομάδα «ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...