Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ:Ο «ΣΟΒΑΡΟΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ Κ@ΛΟΔΑΧΤΥΛΑ!

Η Εθνική Άμυνα στα χέρια επικίνδυνων...

«Η ελληνική κοινωνία έχει αντιληφθεί την έλλειψη σοβαρότητας του προσώπου με τις γελοίες προεκλογικές διαφημίσεις και με τις στολές που κατά καιρούς φορά με σήματα ΟΥΚ και χειριστή F-16!

Χθες η παρουσία του στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης κατά την διάρκεια αγώνα πόλο γυναικών αποκάλυψε την γελοιότητα του προσώπου σε όλο της το μεγαλείο!

Ο «σοβαρός» υπουργός Εθνικής Άμυνας συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να χοροπηδάει σαν αρκούδα στις εξέδρες και να κάνει…ευγενείς χειρονομίες!
Τα σχόλια περιττεύουν...

Θυμηθείτε μόνο τι γίνεται στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ όταν λέει μια κουβέντα παραπάνω (και με το δίκιο του…) ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής» καταγγέλει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Καμμένος: «Έβριζαν την οικογένειά μου»
Ο Υπουργός Αμύνης Πάνος Καμμένος απάντησε για την χειρονομία του προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια του τέταρτου τελικού στο κολυμβητήριο του Λαιμού.


Η χειρονομία του Πάνου Καμμένου στους οπαδούς του Ολυμπιακού όπως ήταν λογικό έχει προκαλέσει θύελλα συζητήσεων με τον ίδιο τον Υπουργό Αμύνης να δίνει την δική του απάντηση. 

Ο κ. Καμμένος σε επικοινωνία που είχε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 δεν ήθελε να βγει στον αέρα λέγοντας πάντως: «Έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου».
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...