Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Παγκόσμιος τρόμος από το Newsweek:Τι θα συμβεί αν Τραμπ και Κιμ πατήσουν το κουμπί του ολέθρου!

Παγκόσμιο τρόμο προκαλούν οι υπολογισμοί του Newsweek...
και των ειδικών που επικαλείται, για το κόστος ενδεχόμενου πολέμου ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βόρεια Κορέα.

Ο τίτλος - σοκ του Newsweek σε μαύρο φόντο προβλέπει «Ένα εκατομμύριο νεκρούς» κι αυτό, αν δεν οδηγηθούμε σε πυρηνική σύγκρουση, οπότε οι απώλειες θα είναι πολύ μεγαλύτερες και θα αποσταθεροποιήσουν ολόκληρο τον πλανήτη... 

Το οικονομικό κόστος θα είναι δυσθεώρητο. Θα αγγίξει σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό το ένα τρισ. δολάρια.

Οι στρατηγικοί αναλυτές έχουν ξεκινήσει ασκήσεις επί χάρτου. 
Επισημαίνουν ότι οι πύραυλοι του βορειο-κορεατικού πυροβολικού μπορούν να πλήξουν τη Σεούλ, την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας μέσα σε μόλις 45 δευτερόλεπτα. 

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Βίνσον μαζί με τα συνοδά πολεμικά πλοία ήδη πλησιάζει στην κορεατική χερσόνησο, ενώ οι Αμερικανοί θέλουν να εγκαταστήσουν και αντιπυραυλικά συστήματα ΤΗΑΑD στη Νότια Κορέα.

Τα πρόσφατα εντυπωσιακά στρατιωτικά γυμνάσια του Κιμ κοντά στην πόλη Γουόν-Σαν απέδειξαν ότι η Πιον Γιανγκ διαθέτει υπολογίσιμη δύναμη πυρός. Χρειάζεται μόνο ένα σπίρτο για να βάλει φωτιά στην πυριτιδαποθήκη της Κορεατικής Χερσονήσου.

Ανοιγμα Τραμπ
Την ώρα που η ένταση στην κορεατική χερσόνησο κλιμακώνεται, με την Βόρεια Κορέα να δηλώνει έτοιμη να πραγματοποιήσει μία έκτη πυρηνική δοκιμή, ο Ντόναλντ Τραμπ λέει πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συναντήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν!

Μιλώντας στο Bloomberg News, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι θα μπορούσε να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, αν οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες!

“Αν ήταν κατάλληλο για μένα να τον συναντήσω, θα το έκανα οπωσδήποτε, θα ήταν τιμή μου να το έκανα” είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, για να επαναλάβει: “Αν είναι κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, θα το έκανα’. 
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...