Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:Το Αιγαίο σε κίνδυνο - Έτοιμη για χτύπημα η ομάδα της Sadat!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ!
Ο Ερντογάν φτιάχνει ή μάλλον έχει φτιάξει τους δικούς του «Φρουρούς της Επανάστασης», υπό την κάλυψη μιας συμβουλευτικής εταιρείας – ιδιωτικού στρατού – επί θεμάτων ασφάλειας και άμυνας, όπως η αμερικάνικη Blackwater, που δραστηριοποιείται στην Τουρκία και τον αραβικό κόσμο.

Αυτό υποστηρίζουν αναλυτές, αλλά και Τούρκοι αξιωματικοί που εργάζονταν στο ΝΑΤΟ και έχουν εκδιωχθεί από την κυβέρνηση Ερντογάν έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος.

Αυτή η τουρκική εταιρεία μισθοφόρων ονομάζεται Σαντάτ (Sadat) και ιδρυτής της είναι ο Αντνάν Τανριβερντί (Adnan Tanrıverdi), ο οποίος αποστρατεύθηκε το 1996 έπειτα από καταγγελίες εις βάρος του που τον ήθελαν ακραίο ισλαμιστή ο οποίος αντιτίθεται στο κοσμικό κράτος. 


Όμως τον Αύγουστο που μας πέρασε και έπειτα από την απόπειρα του πραξικοπήματος στην Τουρκία, ο Ερντογάν τον έχρισε σύμβουλό του επί στρατιωτικών θεμάτων.

Η μισθοφορική εταιρεία μπαίνει άμεσα σε θέση μάχης, θέλοντας να προκαλέσει δολιοφθορές και επεισόδιο τύπου Ίμια στο Αιγαίο, κάτω από τις εντολές του Τούρκου προέδρου…

                                                                          «KontraNews»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...