Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:«Πολιορκούν» το Καστελόριζο - Ολη η ανώτατη τουρκική ηγεσία στη φρεγάτα TCG Turgut Reis!

Κάτι «ψήνουν» σίγουρα  οι Τούρκοι στο Αιγαίο…
παρουσία της ανωτάτης στρατιωτικής ηγεσίας τους πάνω σε τουρκική Φρεγάτα. 

Με την παρουσία του Τούρκου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου στρατηγό Hulusi Akar και των ΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΓΕΝ επί τουρκικού πολεμικού σκάφους πραγματοποιείται η τελική φάση της αεροναυτικής ασκήσεως «Denizkurdu-2017», ξεκινώντας με την χρήση πυρών κοντά στο Καστελόριζο.


H κουστωδία της τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας ευρίσκεται στην Φρεγάτα TCG Turgut Reis η οποία είναι ναυαρχίδα του τουρκικού στόλου!

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του «γειτονικού τύπου» η τουρκική ανώτατη ηγεσία παρακολουθεί και δίνει εντολές για ότι συμβαίνει στο Αιγαίο, σε αντιδιαστολή της παρουσίας του Έλληνα ΑΓΕΕΔ Ναυάρχου Αποστολάκη και του ΥΠΑΜ κ.Καμμένου στην «ΤΠΚ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ».Οι Τούρκοι «πασάδες» όπως αποκαλούνται στα πρότυπα του νέο-οθωμανικού στρατού κατέφτασαν με ελικόπτερο χθες το βράδυ στην   TCG Turgut Reis και αμέσως έθεσαν σε ετοιμότητα όλες τις δυνάμεις , για την διεξαγωγή των πραγματικών βολών και την επακόλουθη αξιολόγηση προσωπικού και μέσων. 

Οι τρεις ανώτατοι Τούρκοι αρχηγοί πέρασαν τη νύχτα στη θάλασσα.
Η παρουσία τους και μόνο σε επιχειρησιακή θέση πάνω σε πολεμικό πλοίο όλης της τουρκικής ανωτάτης ηγεσίας προμηνύει πλέον με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο τις ετοιμασίες των Τούρκων για το Αιγαίο και όλα τα σενάρια που θα λάβουν χώρα από εδώ και στο εξής. 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα έχουν το σημαντικό συμβολισμό τους.

Έλληνες αξιωματικοί του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας μετά το επεισόδιο στο Αγαθονήσι με τις δύο τουρκικές πυραυκάτους οι οποίες αφού παραβίασαν απροκάλυπτα τα εθνικά χωρικά ύδατα παρέμειναν εντός αυτών για αρκετή ώρα, έχουν δώσει «ειδικές οδηγίες» και έχουν απελευθερώσει κανόνες εμπλοκής μετά τις σαφείς τουρκικές προκλητικές προθέσεις.

Το ανησυχητικό όμως είναι, ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την πρόκληση σοβαρού επεισοδίου με προεκτάσεις «θεαματικές» από την Άγκυρα με σκοπό την δημιουργία τετελεσμένου γεγονότος.Άλλωστε οι νεο-οθωμανοί δεν δίστασαν να προκαλούν στο Αιγαίο ακόμη και την χρονική περίοδο που επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη ο Έλληνας πρόεδρος της δημοκρατίας κ.Παυλόπουλος.  

Η Ελληνική  στρατιωτική ανωτάτη ηγεσία λαμβάνει συνεχώς πληροφορίες και αξιολογεί κάθε περιστατικό στο Αιγαίο όντως σε ύψιστη αναμονή ενόψει εξελίξεων. 

Σε κάθε πρόκληση το ελληνικό πολεμικό ναυτικό θα δώσει την πρέπουσα «απάντηση», για αυτό να είναι σίγουροι οι Τούρκοι.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...