Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ:Συμπλοκές Σερβικών ειδικών δυνάμεων με μέλη του UCK!

Εφοδος σερβικών ειδικών δυνάμεων και συμπλοκές
με μέλη του UCPMB (παρακλάδι του UCK) είχαμε πριν λίγες ώρες. 

Σε Σερβία και ΠΓΔΜ έχει ξεσπάσει συναγερμός και αυτός ήταν ο λόγος που ελικόπτερα και εκατοντάδες σκοπιανοί αστυνομικοί περιπολούν στην γειτονική χώρα και κυρίως σε αλβανικές περιοχές!

Στην ΠΓΔΜ έχουμε πτήση πολεμικών ελικοπτέρων πάνω από το χωριό Slupchane στο δήμο Λίπκοβο. 

Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι παρατήρησαν περίπου 11 πτήσεις μέσα σε μια ώρα από το ελικόπτερο 
της αστυνομίας το οποίο χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή!

Οι σερβικές ειδικές δυνάμεις κατόπιν πληροφοριών σερβικών αλλά και ρωσικών Υπηρεσιών ανακάλυψαν μια τεράστια κρύπτη με όλων των ειδών τα  όπλα στη νότια Σερβία τα οποία 
είχαν πακεταριστεί  για να μεταφερθούν στην ΠΓΔΜ!

Στην μεταφορά όπλων συμμετείχαν μέλη του αλβανικού κόμματος στην ΠΓΔΜ  του DUI, μέλη του οποίου συμμετείχαν στην ένοπλη σύγκρουση στα Σκόπια 
και στο Κοσσυφοπέδιο».

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, κατασχέθηκαν αρκετές χιλιάδες τουφέκια, πολυβόλα, όλμους και χειροβομβίδες, τα οποία ανακαλύφθηκαν κοντά στο Πρέσεβο και Μπουγιάνοβατς ενώ ένας αλλοδαπός και δύο πολίτες αλβανικής καταγωγής  προσπάθησαν να τα διοχετεύσουν  στην ΠΓΔΜ. Αυτοί πιάστηκαν ζωντανοί.

Αυτός ήταν και ο λόγος που πριν λίγες ημέρες είχαν μεταφερθεί στην περιοχή ισχυρές σερβικές δυνάμεις με άρματα μάχης και τεθωρακισμένα!

«Αυτό ήταν μια μεγάλη νίκη διότι τα όπλα προφανώς προορίζονταν για χρήση στην περιοχή της ΠΓΔΜ στην οποία υπάρχει έξαρση των συγκρούσεων
Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι τα όπλα ήταν ικανά να εξοπλίσουν μια ταξιαρχία πεζικού δείχνοντας το μέγεθος του «προβλήματος»!

Η επιχείρηση των σερβικών ειδικών δυνάμεων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη μυστικότητα και ήταν  ενημερωμένοι μόνο ο διοικητής της σερβικής υπηρεσίας,  ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της Σερβίας.

«Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Α. Βούτσιτς μιλώντας με άλλους αξιωματούχους σχετικά με την τόσο μεγάλη ποσότητα όπλων που κατασχέθηκαν τόνισε ότι αυτά  θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν σε  κάποιους για να ρίξουν  λάδι στη φωτιά στην ούτως ή άλλως εύθραυστη πολιτική κατάσταση στην ΠΓΔΜ».

«Την ίδια στιγμή, οι σερβικές υπηρεσίες ασφαλείας  παρατήρησαν  ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση από τα μέλη της αλβανικής εθνικής μειονότητας στην 
περιοχή του Πρέσεβο και Μπουγιάνοβατς και στη ΠΓΔΜ. 

Ομοίως και με τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου, κυρίως αυτούς  που είναι γνωστοί  ως πρώην μέλη του UCK», προσθέτει η ίδια πηγή.

Προφανώς ευκαιρία βρήκαν με την κατάσταση στην ΠΓΔΜ , οι χιλιάδες Αλβανοί της Κοιλάδας του Πρέσεβο στην νότια Σερβία για να ξεσηκωθούν και να βοηθήσουν τους ομοεθνείς τους στην ΠΓΔΜ.

Νέα δεδομένα και κινήσεις προμηνύουν ανάφλεξη σε ΠΓΔΜ και Νότια Σερβία από τους οργανωμένους Αλβανούς εθνικιστές που ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν τα Βαλκάνια αρχής γενομένης της ΠΓΔΜ. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...