Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

EKTAKTO – Στρατηγικά βομβαρδιστικά Β-52 οπλισμένα με πυρηνικά στα σύνορα της Ρωσίας!

Νέο σκηνικό έντασης και πολέμου στην Ευρώπη...
ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις από την μεταστάθμευση σε βρετανικά αεροδρόμια αμερικανικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών Β-52 με πυρηνικά, βάζοντας  «φωτιά» στην περιοχή!

Η είδηση μεταδόθηκε από το αμερικανικό δίκτυο CNN. 

Oι ΗΠΑ ετοιμάζονται πυρετωδώς για δύο μέτωπα, Συρία-Α.Ουκρανία και Β.Κορέα. Τα δύο από αυτά θα ανοίξουν ταυτόχρονα…

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ αποστέλλει εσπευσμένα  προς την Ευρώπη αδιευκρίνιστο αριθμό στρατηγικών βομβαρδιστικών Β-52, που δύναται  να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα, για να λάβουν μέρος σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, ανέφερε το CNN.

Σημειώνεται ότι τα αεροσκάφη συνοδεύονται και από 800 Αμερικανούς τεχνικούς και μέλη έχοντας προορισμό  αεροπορική βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο, «για να υποστηρίξουν  ασκήσεις με τους συμμάχους του ΝΑΤΟ, οι  οποίες θα πραγματοποιηθούν  στην Ευρώπη τον Ιούνιο.»

Μεταξύ αυτών των ασκήσεων θα έχουμε και μεγάλη νατοϊκή ναυτική άσκηση στη Βαλτική Θάλασσα με την επωνυμία (Baltops-2017), στην Αρκτική , ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν νατοϊκές ασκήσεις  στη Λετονία.

Σύμφωνα τώρα με το έγκυρο περιοδικό Breaking Defence την ίδια στιγμή η αμερικανική αμυντική βιομηχανία ετοιμάζει πυρετωδώς 100  νέα στρατηγικά  βομβαρδιστικά αεροσκάφη B-21!


Επίσης το  νεότερο αεροπλανοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ USS Gerald R. Ford, είναι σχεδόν έτοιμο  αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ναυτικό των ΗΠΑ. Οι δοκιμές αποδοχής του πλοίου έλαβαν χώρα στις 26 Μαΐου.

Το  αεροπλανοφόρο θα είναι έτοιμο για πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία μέχρι  το 2020. Μέχρι τη στιγμής το πλοίο έχει να κάνει πολλές εξόδους στη θάλασσα για να δοκιμαστούν τα συστήματα μάχης και οι μηχανές του.

Το USS Gerald R. Ford έχει κοστίσει περίπου 13 δις $ και θεωρείται το πιο ακριβό πολεμικό πλοίο στον κόσμο.

Επιπλέον, οι σχεδιαστές έχουν εισαγάγει μια σειρά από νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων της τεχνολογία stealth (για τη μείωση της ορατότητας του πλοίου στα εχθρικά ραντάρ).
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...