Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - Θύελλα στο Αιγαίο:Το αρματαγωγό «ΛΕΣΒΟΣ» έμφορτο με άρματα μάχης και πεζοναύτες πλέει προς άγνωστο προορισμό!

Έχει σαλτάρει τελείως ο Ρ.Τ.Ερντογάν...
και μετά την «σφαλιάρα» από το ΝΑΤΟ, τον εξοπλισμό των Κούρδων και την «παραίτηση» του Υπουργού Εξωτερικών του οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις προετοιμάζονται για το χειρότερο δυνατό σενάριο καθώς η Άγκυρα «ψάχνεται» για μια κατάρριψη στο Αιγαίο που θα οδηγήσει σε κρίση!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών λίγο πριν παραιτηθεί απείλησε σήμερα τις ΗΠΑ να μην προμηθεύσουν όπλα στις κουρδικές πολιτοφυλακές της Συρίας υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο είναι «εξαιρετικά επικίνδυνο»...!

«Τα μέτρα αυτά είναι εξαιρετικά επικίνδυνα από την άποψη της ενότητας και της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας», δήλωσε σήμερα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου προσθέτοντας πως τα όπλα αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο εναντίον της Τουρκίας, αλλά και «εναντίον ολόκληρης της ανθρωπότητας».

Σύμφωνα με έγκυρο δημοσίευμα απέπλευσε από τον Βόλο το αρματαγωγό «ΛΕΣΒΟΣ» έμφορτο με άρματα μάχης Leopard  ,ΤΟΜΠ Μ113Α2 , τζίπ HUMMER και πεζοναύτες για αποβίβαση  σε νησί του Αιγαίου στο πλαίσιο της Ασκήσεως «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017».

Η ελληνική στρατιωτική ηγεσία ελέγχει και τσεκάρει τις επίλεκτες εκείνες δυνάμεις που αποτελούν την αιχμή του δόρατος σε περίπτωση απότομης κλιμάκωσης , μέσα στο καλοκαίρι ελέω  Ερντογάν, διότι ο ίδιος  έχει δείξει σαφώς τις προθέσεις του έναντι Ελλάδος και Κύπρου.    

Κρίνοντας από τους αριθμούς των οπλικών συστημάτων και του προσωπικού προφανώς πρόκειται για την εκτέλεση σεναρίου άσκησης απόβασης σε νησί που κατέλαβε ο  εχθρός, στα πλαίσια της άσκησης στο Αιγαίο , εφόσον τα πλοία του ελληνικού ΠΝ έχουν περικυκλώσει το νησί- στόχο αποκόπτοντας οποιαδήποτε ενίσχυση του.
Πληροφορίες φέρουν την μεταφορά μεγάλης δύναμης πεζοναυτών με όλα τα μέσα τους , ίλη αρμάτων μάχης για να δοκιμαστεί στην πράξη η επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ταξιαρχίας πεζοναυτών.

Έλληνες καταδρομείς έχουν αναπτυχθεί  σε συγκεκριμένες περιοχές  στο Αιγαίο και έχουν λάβει συγκεκριμένες εντολές επέμβασης εφόσον απαιτηθεί, και για αυτό υπάρχει καμιά αμφιβολία. 
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...