Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ - ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται τελικά ο θάνατος
του 54χρονου Βέλγου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα σε παρκάκι στην οδό Φανοσθένους 14, στις εργατικές κατοικίες του Νέου Κόσμου.

Η σορός του 54χρονου βρέθηκε σε παγκάκι στα προσφυγικά του Νέου Κόσμου σε μια περιοχή όπου υπάρχουν υποψίες για κινήσεις ατόμων που ίσως έχουν σχέσεις με ακραία ισλαμικά στοιχεία ανά την Ευρώπη!

Η σημερινή νεκροτομή έδειξε ότι ο 54χρονος Βέλγος ο οποίος είχε περάσει στη χώρα μας στις 10 Ιουνίου ως τουρίστας είχε δολοφονηθεί με μια σφαίρα στον κρόταφο!

Το εύρημα του ιατροδικαστή αλλάζει τα δεδομένα.

Ο τρόπος της δολοφονίας του παραπέμπει σε εκτέλεση και μάλιστα με στόχο κάποιος να του κλείσει το στόμα...

Το έγκλημα δεν παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα η δολοφονία με στόχο την εκδίκηση και έτσι ερευνάται το παρελθόν του άνδρα, που πλέον δεν φαίνεται να ήρθε στην χώρα μας για τουρισμό, ούτε να έπεσε θύμα ληστείας, καθώς βρέθηκαν πάνω του το κινητό, τα χρήματα και τα έγγραφά του.

Έτσι άμεσα οι αρχές ζήτησαν από την Interpol όλα τα στοιχεία που έχει για το άτομο αυτό και κυρίως εάν στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές κάποιας ευρωπαϊκής χώρας για σχέσεις με την ισλαμική τρομοκρατία. 

Το διαβατήριο του 54χρονου έχει εκδοθεί από το Βέλγιο ωστόσο παραμένει άγνωστη η καταγωγή του και έτσι αυτή την ώρα είναι μάλλον όλα ανοιχτά.

Στο παρελθόν έχουν εντοπιστεί στη χώρα μας κρησφύγετα ακραίων στοιχείων όπως του Αμπαούντ που πήρε μέρος στην επίθεση στο Μπατακλάν του Παρισιού. 

Υπάρχουν στοιχεία πως άτομα με σχέσεις με την ισλαμική τρομοκρατία έχουν έρθει στη χώρα μας άγνωστο για ποιον λόγο, ενώ άτομα που πήραν μέρος σε επιθέσεις του αποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους σε ευρωπαϊκό έδαφος πέρασαν από τη χώρα μας μαζί με τα κύματα των προσφύγων. 
crashonline.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...