Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ:Βήμα βήμα η εκπλήρωση των προφητειών - Ο σεισμός στην Ελλάδα - Ακολουθεί η επίθεση!

Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται ότι έρχονται στα ελληνοτουρκικά τις τελευταίες ώρες...
Διαβάστε τα γεγονότα όπως έχουν καταγραφεί.

Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες μιας κατοίκου, για τον μεγάλο σεισμό που ταρακούνησε το μεσημέρι τη Λέσβο. Δείτε τι αναφέρει η γυναίκα:

«Είμαι 60 χρονών και αυτό δεν το έχω ξαναζήσει… Βγήκαμε όλοι έξω οι κάτοικοι και αυτό το περίεργο που έχει συμβεί, είναι ότι στο λιμάνι μας πήγε ένα μέτρο κάτω η θάλασσα! Τα καράβια είχαν σπάσει και είχαν βγει έξω στο λιμάνι και είχαν αρχίσει να γίνονται δίνες! Αυτό το πράγμα ήταν πρωτόγνωρο!»

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ Νεόφυτος συνομιλεί με την Ελίτα Μιχαηλίδου στην εκπομπή «Μαζί» του ΡΙΚ με θέμα, «Σημεία των καιρών» (4.4.2017)και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ένα σημείο το οποίο αναμένουμε και ο Θεός να το σμικρύνει, ευχόμαστε, είναι ο σεισμός και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, μιλούμε για τον χώρο μας, ανάλογοι θα γίνουν και σε άλλες περιοχές. Στην Αμερική δε, λένε ότι θα γίνει κάτι πολύ πολύ πολύ μεγαλύτερο και από σεισμό.

Αμέσως μετά (λέει) θα κάνουν μια επίθεση οι Τούρκοι. Θα εκμεταλλευτούν την απουσία πρόνοιας και δεν θα υπάρχει και κυβέρνηση ¨θα έχετε κυβέρνηση (λέει), αλλά στην ουσία δεν θα κυβερνά¨. 

Δηλαδή, άμα το δεις αυτό, δεν είναι και πολύ μακριά, εννοώ το να έχεις και να μην έχεις κυβέρνηση, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Και θα κάνουν επίθεση οι Τούρκοι (λέει), αρχικά σε ένα μικρό νησί και μετά σε ένα μεγαλύτερο.

Παλιότερα έλεγαν για τα εξαμίλια και το ερμήνευαν μερικοί λανθασμένα. Γιατί τα εξαμίλια είναι σημείο γεωγραφικό της Ελλάδος και έχει η Ελλάδα περιοχές, μέχρι και κοντά στην Κόρινθο που λέγεται εξαμίλια, χωριό. 

Όμως ο Άγιος Παΐσιος με τον φωτισμένο του νου, μας είπε τα εξαμίλια είναι τα 6 μίλια αιγιαλίτιδας ζώνης, τα οποία θα γίνουν αφορμή οι Τούρκοι να διεκδικήσουν, αυτό που διεκδικούν τώρα και μας λένε να καταργήσουν την Συνθήκη της Λωζάννης.

Προσπαθούμε για να είναι κόσμος μας προετοιμασμένος, να μην πανικοβάλλεται και να προετοιμαζόμαστε περισσότερο με ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΥΝΑΤΗ και ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Να μην πανικοβάλει πολύ τον κόσμο (η επίθεση της Τουρκίας), διότι δεν θα διαρκέσει...παρά μόνον 3 μέρες, όλοι το λένε αυτό και αυτοί που ζουν και αυτοί που είναι στον ουρανό (οι Άγιοι πατέρες της Εκκλησίας μας). 

Λίγα πράγματα θα κάνουν οι Τούρκοι, διότι είναι φοβητσιάρηδες, παρ’ όλο που θα είναι εκπληκτικό το θράσος τους...

Όπως είχαμε αναφέρει 400 Ισραηλινοί κομάντος βρίσκονται στη Κύπρο για κοινές ασκήσεις με τις Κυπριακές δυνάμεις.

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...