Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΔΗ...

Ο έλεγχος του Mega Channel, του μεγαλύτερου καναλιού της χώρας,
έχει γίνει πραγματικό σίριαλ στο οποίο αυτή τη στιγμή παίζουν o Βαγγέλης Μαρινάκης, η οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Ιβάν Σαββίδης.

Αυτή τη στιγμή οι τρεις παίκτες ελέγχουν το μεγαλύτερο κομμάτι του καναλιού:το 35% ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη , το 22% ελέγχει ο Μαρινάκης (μέσω ΔΟΛ) ενώ 20% έχει ο Σαββίδης. 

Ο χαμένος της υποθέσεως φαίνεται ότι τελικώς θα είναι ο Σαββίδης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες Μαρινάκης και Βαρδινογιάννης θα δημιουργήσουν μια άτυπη συμμαχία ώστε να βγάλουν εκτός παιχνιδιού το Σαββίδη, ο οποίος υποστηρίζεται από την κυβέρνηση.

Παρότι ο Μπόμπολας θέλει να σπάσει αυτή τη συμμαχία δεν φαίνεται να έχει καμία ελπίδα, καθώς κανένα άλλο «σχήμα» δεν μπορεί να θεωρηθεί βιώσιμο.


Η μεγάλη «σφαγή» θα γίνει πλέον για το 13% το οποίο είναι δεσμευμένο από τις τράπεζες λόγω των χρεών της εταιρίας του Μπόμπολα «Πήγασος». Ο Μαρινάκης έχει βάλει στόχο να το «χτυπήσει» στον πληστηριασμό, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα καταφέρει να το αγοράσει.
Σε περίπτωση που ο Μαρινάκης αποκτήσει το άλλο 13% (σύνολο 35%) των μετοχών, τότε οι Μαρινάκης-Βαρδινογιάννης (70%) θα είναι τα μεγάλα αφεντικά του καναλιού Mega και το όνειρο του Ιβάν Σαββίδη και του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξουν ένα μεγάλο κανάλι θα έχει σβήσει οριστικά...

Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον θα πρέπει να παραμείνει ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες που του παρέχει το κανάλι της ΕΡΤ...
voicenews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...