Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Οι ΗΠΑ καλούν ενισχύσεις για τον Γ΄ΠΠ - Πυρηνοκίνητα υποβρύχια στη Νορβηγία!

Το ΝΑΤΟ  αναπτύσσει συνεχώς στρατεύματα για να περικυκλώσει  
τα σύνορα της Ρωσίας σε μια επιθετική σειρά κινήσεων τις οποίες οι αμυντικοί εμπειρογνώμονες φοβούνται ότι μπορεί να προκαλέσουν τον τρίτο  παγκόσμιο πόλεμο. 

Η κατάσταση περιπλέκεται περαιτέρω καθώς έγινε γνωστό ότι το αμερικανικό Ναυτικό επαναφέρει στην ενεργό υπηρεσία μονάδες που έχουν αποσυρθεί όπως φρεγάτες  κλάσης Oliver Hazard Perry, καταδρομικά κλάσης Ticonderoga.

Πρόκειται για εξέλιξη που δείχνει τι έρχεται με τις 3 Υπερδυνάμεις Ρωσία, Κίνα, ΗΠΑ να έχουν επιδοθεί σε ένα σπριντ επανεξοπλισμού!

Για παράδειγμα οι νατοϊκές ασκήσεις με την επωνυμία «Saber Strike-2017» έφεραν την μεταστάθμευση  αμερικανικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών  με πυρηνικά όπως τα B-52, B1 και B-2 στην «αυλή» της Ρωσίας.

Αυτά αναπτύχθηκαν παράλληλα με τα βρετανικά αεροσκάφη για να περιβάλλουν την δυτική πλευρά της Ρωσίας και να αντιμετωπίσουν άμεσα τον στόλο της Βαλτικής του Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης σε «απευθείας μετάδοση», ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε , προκαλώντας έκπληξη ότι αρκετά πυρηνοκίνητα υποβρύχια των ΗΠΑ βρίσκονται στα νορβηγικά φιόρδ!

«Δεν αισθάνομαι σαν να μην υπάρχουν, αλλά οι ειδικοί γνωρίζουν ότι, ας πούμε, ότι τα πυρηνικά υποβρύχια των ΗΠΑ κάνουν το καθήκον τους σε κάποια διένεξη , ( Ρωσίας  και ΗΠΑ), τότε ο χρόνος πτήσης των αμερικανικών πυραύλων από την Νορβηγία προς την Μόσχα θα  είναι μόλις 15 λεπτά.. Και πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει, για να δούμε τι θα κάνουμε  εκεί», δήλωσε ο ίδιος. 

Μόλις προχθές έγινε γνωστό ότι το αμερικανικό Σώμα των Πεζοναυτών στην Νορβηγία θα  διπλασιάσει  ή ακόμη   τριπλασιάσει  τα αποθέματα  στρατιωτικού εξοπλισμού και πυρομαχικών που είναι  αποθηκευμένα στη Νορβηγία, για την περίπτωση πολέμου με τη Ρωσία.

Η αμερικανική τεχνολογία δεν είναι  σε αδράνεια στις αποθήκες, αλλά εμφανίζεται και στη συνέχεια χρησιμοποιείται  ενεργά  κατά τη διάρκεια ασκήσεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, ή κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή και το Αφγανιστάν.

Ο « παγκόσμιος πόλεμος» έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία , από την Αρκτική μέχρι την Μέση Ανατολή και την Αφρική».

Ωστόσο, η Ρωσία αρνείται οποιαδήποτε σχέδια να εισβάλει στη Βαλτική και λέει ότι το ΝΑΤΟ απειλεί τη σταθερότητα στην Ανατολική Ευρώπη με την οικοδόμηση της στρατιωτικής παρουσίας της εκεί και την διοργάνωση τέτοιων πολεμικών ασκήσεων .

Πρόκειται για μία σύγκρουση μεταξύ δύο διαφορετικών ιδεών από δύο διαφορετικούς κόσμους. Από την μία πλευρά η Ρωσία αντιπροσωπεύει την ορθοδοξία τα χρηστά ήθη, την οικογένεια και την έννοια του κράτους, και από την άλλη η ΕΕ και οι ΗΠΑ,  με τα gay pride, την προώθηση των «διαφορετικών  οικογενειών», τα χωρίς σύνορα υπερκράτη, την υπερφορολόγηση, και την νέα τάξη πραγμάτων.
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...